Grejer i Västmanland jag behöver

23:11 2019-02-04

Ja, det är dags att minimobba människor på internet igen. Jag har inget annat, okej?

Vi kastar oss in i det direkt:

 

En väldigt kort beskrivning som tyvärr inte är tillräcklig. Det ENDA personen vill ha ut av detta är en snabb affär. Det är förvisso en bild av en säng med två lysande kuddögon som stirrar uttryckslöst in i väggen framför, en deprimerad säng, men det känns ärligt talat inte som att det är just den som är till salu. Det viktigaste har iallafall framgått: priset KAN diskuteras vid snabb affär. Det är bara att ringa så fort som möjligt så kan man få pruta en hel del på det eventuella objekt som kanske finns.

 

FÖRLÅT mig för det här men det är svårt för mig att inte känna såhär: den beskrivs som ”väärldens” tamaste kanin och i kombination med den där bilden som verkar föreställa en död hårborste. Jag är tveksam till om den har puls, det är allt. Isåfall faller allting på plats. Självklart har den varit ”lös inne” mestadels. Den är ju INREDNING. Går att ha ute året runt. Det är sant!

Egentligen en helt normal annons, men jag blir så fascinerad av den otroliga bilden? Fotografen fattar kanske inte ens själv att detta är ett konstverk. Såhär sa min fotolärare en gång (fotolärare är ett märkligt ord men jag gick media på gymnasiet och läste en fotokurs, nu förstår ni att det inte var en privat fotolärare som kom hem till mig varje tisdag och tog 405kr i minuten för att jag skulle fatta ISO):
”Det svåraste att jobba med som fotograf är att fota barn för de håller på och rör sig så mycket och är så jobbiga. det är därför alla barnfotografer är alkoholister hihihihihi” (ingen skrattade) men om vi plockar ut essensen av det som sades så borde väl kaniner vara snäppet värre än barn att fota. Och ändå. vilken otrolig SKÄRPA? Så mycket liv i bilden. Alla kaniner på det här fotot LEVER verkligen (no pun intended angående förra annonsen) och det är helt otroligt. ”Hör av er för fler bilder” eh JA du är en oupptäckt talang? Jag ringer Lars Lerin. (Är öppen för möjligheten att annonsören jobbar som kaninfotograf, ingenting tyder faktiskt på något annat.)

 

Vad ÄR det för placering av delarna, snälla det är ett vapen, du kan inte vara såhär ”hihi vapen :)” ha lite RESPEKT

 

Ja ursäkta ursäkta nu är vi där och märker ord igen men det är en rent FASCINERANDE stavning av skönlitteratur. Jag har läst ordet om och om igen och det är min favoritstavning någonsin.

Uppskattar alltid fantasyvapen. Det här är en väldigt fin annons. Vill genuint sälja till någon som uppskattar dem mer än vederbörande. Viktigt att dessa, som det står i så många djurannonser ”kommer till ett bra hem”. Intresset är numera borta för 7 kortare svärd och 3 längre svärd och 1 yxa och 1 machete och det är av vikt att de kommer till någon vettig person. Det är fint.

”Tja.” är också en väldigt bra start på en annons och det hoppas jag för i helvete att folk kan börja ta efter.

 

Lite övertramp att lägga upp en bild på att taxen äter upp kaninen. Extremt tam är Morran och uppenbarligen så konflikträdd och supersnäll att hon låter sig bli uppäten av en jävla TAX? Morran behöver absolut komma till ett bra hem men hon behöver också någon form av självförsvarskurs eller lite pepp för att helt enkelt stå på sig för att inte bli dödad av en 4x4cm stor hund

 

Inget fel på denna annons men jag vill bara förtydliga för alla som har någon form av personlig kontakt med mig och som eventuellt har intresse av hur min död ska hanteras när den väl inträffar. Det är SÅHÄR jag vill ha min dödsannons i tidningen (jag vill ha den i tidningen jag vägrar tro något annat än att det är just dödsannonserna som kommer få papperstidningen att fortsätta leva och trotsa detta hemska clickbaitsamhälle). Alltså: jag vill att min dödsannons ska vara utformad på exakt samma sätt som den här annonsen. Ta bara med det som är viktigt angående mig!! Inget om personlighet eller kärlek vänskap bla bla bla, jag vill ha med:

Hur hög var jag när jag dog (eller när jag levde, jag tänker att det inte borde skiljas avsevärt på de siffrorna om jag inte dör genom att en pansarvagn faller från himlen ner på mitt lilla tjejhuvud och plattar till mig)

Hur lång jag var när jag dog (håller med om att här kan det bli lite svårt att förstå hur man ska mäta men snälla kan ni göra mig en sista tjänst nu när jag dött eller?)

Hur bred var jag när jag dog (tänker spontant att man kollar axlarna men jag ska inte ha för mycket hybris vad det gäller min framtida kroppsform, det är med all säkerhet knäna som är min bredaste punkt om 10-12 år)

och framför allt: HUR många liter rymde jag

Sen: ingenting mer!! Det är all fakta resten av världen ska få. Tack

Det var bara en bra rubrik!! Har inget mer att säga om detta.

 

Kort och koncist, väldigt tydligt det där med namnet redan i rubriken, det är viktigt!

För det första ”några undulater” jag tycker det ser ut att vara ca 4000 undulater på bilderna

Men det är framförallt undulaterna SJÄLVA som vill minska på antalet. Hur det har gått till, beslutats om eller framgått: det är INTE tydligt. Vuxna och ungarna kan man köpa, tar man de vuxna får man tydligen buren också vilket jag antar betyder att isåfall får ungarna stanna kvar utan bur hemma i Kungsör och det är ju ett jävla sätt.

Kontaktade direkt för mer INFÖRMATIOM

 

Detta är HELA annonsen. Ingen bild medföljer. Hela beskrivningen lyder: ”Mört”. Det är perfekt!! Kostar det inte 25 spänn typ att lägga upp en blocketannons?

”till Salu” det är en ironisk ton det där. VILKEN häst heter ”Ken Warkentin” det undrar man också. Vanliga hästnamn (typ): Humle och Dumle. Fattar ingenting.

Ingen bild för det går uppenbarligen inte ens att fota Happy :( Tydliga direktiv: Vill bo med någon äldre aktiv kvinna. Eller hos någon som vill ”börja med lydnad”. Jag förstår ju inte hundspråk så jag ska inte HÅLLA PÅ mer nu men det är en underbar ton när denna person uppmanar en till att ”berätta vad du har för liv att erbjuda”, ingen i hela världen får inte ångest av den meningen.

 

Snälla rara gud: hur är det möjligt att det behövs en så lång beskrivning för en frysetikett.

 

Tack för mig

13 kommentarer | “Grejer i Västmanland jag behöver”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Greger skriver:

  Ligger här ”på ettan” och kvider av scratt. Ska börja kalla skönlitteratur för könhetslitteratur men en liten uttalsfråga: är det könhets som i skönhet, lathet osv eller är det könhets som alkoholhets, träningshets? Vill också påpeka ang. Väärldens tamaste kanin att det är väl lite konstigt att ”Utebur EV. finns till försäljning” har ni buren eller inte?

  1. Erika Petersson skriver:

   Jag undrar verkligen också!! Och utvecklar tanken såhär: TROR personen att dessa böcker (t.ex. svinalängorna) handlar om skönhet? Oklart det där med buren… Kanske beror lite på vem som frågar

 2. Ellen skriver:

  Åh…Stackars lilla Morran. Hade jag inte själv haft en katt som säkert gärna ätit upp henne så hade hon fått bo hos mig. Hoppas hon kommer ifrån den elaka taxen asap :(

  1. Erika Petersson skriver:

   Ja ÄLSKADE Morran!! Så fint namn också. Underbar liten varelse.

 3. Emmi skriver:

  Ville bara säga: hahahahhahahahaha

  1. Erika Petersson skriver:

   ville bara säga: tack <3

 4. Lina skriver:

  Ha ha ha älskar detta! Mer blocket mini-mobbning tack! 😂😂😂😂

  1. Erika Petersson skriver:

   Åh va kul! Det är bra, jag tycker också det är roligt! Tack

 5. Amanda skriver:

  Hahaha, detta var det roligaste jag läst på länge!

  1. Erika Petersson skriver:

   Det glädjer mig!! tack!

 6. Kou skriver:

  Idag är den mest glada dagen i mitt liv. Oduduwa the Great-Love-Spell Caster Lunched en Love spell på min vägnar för att återfå min ex-man med sin trollformel magi och love-encharntment spell, det fungerar för mig som magi och jag är tacksam och tacksam.
  Oduduwa-krafter är effektiva över hela världen, oavsett land du är, kan Oduduwa-stava lösa alla problem bara allt han behöver är dina fotobilder och ditt efternamn och förnamn. han är begåvad och kraftfull begåvad med krafter innan de fysiska områdena. du kan kontakta honom idag för att lösa alla utmaningar du står inför idag. här är e-postkontakten till Oduduwa dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
  Det här är några av de fall han kan lösa
  * Love Magic spell för att hitta sann kärlek.
  * Magic Spell älskar att gifta sig i tid och vara lycklig.,
  * Love Spells, Win-Back Ex-älskare.
  * Magi för framgång och marknadsföring.
  * lycklig charm – BUSINESS STAR. Tillväxt i företagens ekonomi.
  * avdelningar – SKYDDSHAK. Skydda dig mot kidnappningar och mördare.
  * förbannelse upplösning, frihet från generation caurses.
  * andlig rening. Frihet från mardröm. Frihet från ”dålig dröm”
  * fertilitetsmagi – Var gravid och föd ditt eget barn.
  (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

 7. all bet casino skriver:

  I know you’re creative to find tons of text for us to read every day.

 8. Your articles very interesting, good job and thanks for sharing such a good thing.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg