Blekinges sorgligaste hoppborg

22:58 2019-05-29

Folk i Blekinge säljer saker. Och de gör det förbannat bra. Häng med.

 

 

Extremt pessimistiskt att redan i rubriken antyda att katterna kommer söka efter ett hem för alltid, då ingen kommer köpa dem(?). I övrigt en helt normal djurannons, det sedvanliga ”skicka ett cv och utförlig beskrivning av ert hus arkitektur samt kontoutdrag för 50 veckor tillbaka”-kravet är med. Diagongrändens Kaniner ÄR ett helt normalt smeknamn att ha på facebook, det säger jag ingenting om. (Sitter själv i detta nu och ändrar mitt namn från Erika Petersson till Engelbrekts Kultingar AB)

 

Ja här är någon form av valp-annons och jag kunde inte klippa in hela för den var 4 km lång men här är beskrivningarna av valparnas päron:

Ändå en GANSKA normal beskrivning av en hund, särskilt i jämförelse hur mänskliga egenskaper andra försäljare tillskriver sina djur. ”Underbar tjej” är väl det konstigaste som står i hela beskrivningen. Det är väl, på sin höjd, en underbar hund. Hittills inget vansinne iallafall, sen följer beskrivningen av El Papa Dog:

Det märkligaste jag läst. Magnifik hane. Otrolig vilja. Arbetsglöd. Bor på en mjölkgård. Jobbar dagligen med kor. Har en stark på/av knapp??? Vet när arbetsdagen börjar och tar slut. Stabil.. Orädd..POSITIV?? Vad är det för hund….. vad ÄR det för hund undrar jag.. Det är snarare som att de har kopierat någon stackares tinderannons? Det där kan vara beskrivningen av VILKEN kille som helst strax utanför Nybro. Och vilken jävla kille?? Jä-VLAR. Om någon skriver ”Vet precis när det är dags för arbete och när man ska ta det lugnt” i sin kontaktannons kan jag garantera 300 svar i TIMMEN. Det är attraktivt att hålla koll på när ens arbetsdag tar slut. Meningen ”Jag jobbar 8-16 på vardagar” brings all the people to the yard det kan jag säga er.

 

Snälla du säger att de flyger vad är det då för platsbrist?? har du för TRÅNG LUFT? Välkomna till högkvalitativ roast på berns med mig Erkan P

 

Hur lite kan det finnas att säga om en tupp egentligen? Den har mer än så, jag ser att den är värd mer än så. Hur lite kärlek kan ett djur egentligen få i en annons utan att jag personligen måste ringa BRIS å dess vägnar, det undrar jag.

Det är något deppigt över det här. Det är svårt att säga vad. Hoppborgar är ju till sin natur helfestliga. Det kanske är när de står tomma som de istället blir trökiga sorgsna plastiga hus och speglar vad ens liv egentligen är: ett luftslott i Karlshamn :( :( :( :(

 

Ska man… ringa till pizzerian och… beställa en pizzeria… Det är en sketch ja. Ring NileCity för vi har något.

Information värd att ta med när man säljer en pizzeria:

Att man säljer den för att man behöver pengar

Men affären fungerar ändå bra så det är inte på grund av den man behöver pengar

Det finns 22 stolar

2 våningar

Pizzerian tar emot telefonsamtal

 

????? Det största problemet med den här annonsen är att man ser klart och tydligt att det är två sängar. Det är magstarkt att kalla sängen för SÄNGEN såsom vissa människor kallas för KINGEN. Det är liksom THE bed. Fast det är ju då, uppenbarligen, två sängar. Hur mycket man än vill något annat.

 

Tycker det är fullständigt bedårande när människor skriver ”härmed” i sina blocketannonser. Det blir så oerhört nobelt och högtidligt på något vis. Härmed döper jag dig, Äldre Kista. Härmed säljer jag dig, Äldre Kista. Av jord är du kommen.. Så jävla gulligt att prata om försäljningen av någonting som att det är något adligt men i nästa mening också poängtera att den kan användas till att förvara dynor. VARFÖR följer ens två exempel på vad man kan förvara i kistor? Det vet väl folk generellt? Leksaker och DYNOR var också de två mest lättillgängliga exempel man kom på. Filtar, foster, frimärken, unga ödlor och värmeljus är förslag som tyvärr föll bort när annonsen skrevs.

Var tvungen att googla för att få svar på om ”ASARUM” är ett namn på ett typ hundbursmärke men så var det absolut inte. Asarum är tydligen en plats i Blekinge (konstigt att döpa annonsen till stadens namn och ingenting annat). Jag tänkte ändå ett tag att ASARUM lät som en plats i den nordiska mytologin där man kanske lät barnen hänga, som ett kuddrum fast för asabarn. Det hade ju varit ledsamt om det kuddrummet bara var en liten hundbur. Om vi slutar tänka på asatron ett tag kan vi konstatera att den här annonsen är ett klassiskt fall av Undermålig Information. ”Saker för hund ganska nya” är nästan något form av rekord i hur lite man kan berätta om någonting men ändå använda 5 ord.

 

Det sjuka här är inte att denna konstnär annonserar sina tjänster på blocket utan vilka jävla bilder folk skickar in och beställer kolporträtt av. Che Guevara. Hitler. En åsna. Aladdin. Folk är galna i huvudet nu för tiden.

 

Godnatt från mig

 

36 kommentarer | “Blekinges sorgligaste hoppborg”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Theresa skriver:

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) Bindande stavar
  6) Breakup Spells
  7) Dödsstavning
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

 2. Hii i am doanldgeorge and i am a senior technician in Quickbooks .If you face any technical issues in quickbooks then must dial quickbooksSupport Phonenumber to get an instant solutions.

 3. Johanna skriver:

  Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att vittna om. Jag såg ett inlägg om hur en kvinna blev återförenad med sin man och jag bestämde mig för att prova den här läkaren som hjälpte henne eftersom min relation misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt, eftersom jag var desperat, men till min stora överraskning hjälpte denna läkare mig och min relation är nu perfekt precis som han sa att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han hade sagt det förut att han inte älskar mig längre. Tja, jag kan inte säga mycket men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-postadressen: {drogunduspellcaster@gmail.com} kommer din partner definitivt att återvända till dig

 4. office.com/setup skriver:

  Hi, I am anyageorge as an Office tech support executive well praised among the customer to help them in resolving their queries related to office setup. As problem or queries can turn up at anytime so you should be ready for it, just visit Office.Com/Setup and download the latest office setup. While doing so if you come across any difficulty then you can make connection with me.

 5. panda antivirus skriver:

  Panda Free Antivirus is fast and free, boasts the top score in real-world protection, and offers a USB drive cleaner. Panda offers an extra layer of security against malware that tries to access sensitive user data for malicious purposes. Data Shield allows the user to define the location of data to protect as well as the access permissions of installed programs. Real-time protection against all types of malware and spyware. Schedule periodic scans and/or scan your computer on demand.

 6. roku.com/link skriver:

  Roku is a package of entertainment. The Roku channel is the Expansion of programming for new generation children. Roku Roku declares plans to Combined kids and family movies and TV together with the channel’s other content, including subscriptions, its free, television, ad-supported movies, and live TV. After the launching of ”Kids & Family” section on Roku channel, Roku is also adding new features to give more control to parents over the channel, what their kids can watch when accessing Roku channels. For the activation of the Roku device.

 7. roku.com/link skriver:

  Roku is a streaming device, which provides the simplest way to stream entertainment channel to your TV. On your terms. You can access more than 500000+ movies and TV episodes across free and pay on Roku. Also, you will get the best quality video streaming with it. You can watch shows, movies, an entertainment channel, web series, etc. For the activation of the Roku device.

 8. Malwarebytes is an anti-malware software for Microsoft Windows, macOS, Android, and iOS that finds and removes malware from computer. Malwarebytes is a better replace ment for an antivirus. To download and install Malwarebytes on your Mac device, Open Internet browser and search for Malwarebytes for Mac. https://premium- malwarebytes.com/

 9. avg.com/retail skriver:

  AVG line-up combines effective malware eradication with fast scans and just about every security feature you could wish for. Simply activate AVG license and install AVG on your system to keep your system protected.. https://retail-avg.com/

 10. office.com/setup skriver:

  Microsoft Office, or simply Office, is a family of client software, server software, and services developed by Microsoft. Office is produced in several versions targeted towards different end-users and computing environments. The original, and most widely used version, is the desktop version, available for PCs running the Windows and macOS operating systems. http://www.onlinemsofficesetup.com/

 11. roku.com/link skriver:

  Incredible points. Great arguments. Keep up the good
  spirit.

 12. roku.com/link skriver:

  You’re no longer beholden to cable subscription and if you want a wide range of television options get Roku device today start watching TV on upon Roku device activation by visiting roku.com/link.

 13. roku.com/link skriver:

  Roku is a streaming device, which provides the simplest way to stream entertainment channel to your TV. On your terms. You can access more than 500000+ movies and TV episodes across free and pay on Roku. Also, you will get the best quality video streaming with it. You can watch shows, movies, an entertainment channel, web series, etc. For the activation of the Roku device, Go to URL: roku.com/link.

 14. roku.com/link skriver:

  Roku is a package of entertainment. The Roku channel is the Expansion of programming for new generation children. Roku declares plans to Combined kids and family movies and TV together with the channel’s other content, including subscriptions, its free, television, ad-supported movies, and live TV.

 15. roku.com/link skriver:

  After the launching of ”Kids & Family” section on Roku channel, Roku is also adding new features to give more control to parents over the channel, what their kids can watch when accessing Roku channels.

 16. hulu.com/activate is the cheapest online video streaming services grown ever more popular, cable connections or subscriptions became un popular and peoples are looking to cut the cord with cable operator and switching to Hulu simply activating by visiting http://info-hulu.com/

 17. Ahaa, its good dialogue concerning this piece of writing at this
  place at this web site, I have read all that, so at this time me also commenting
  here.

 18. Thank you for sharing your thoughts. I really appreciate
  your efforts and I am waiting for your further write ups thanks once again.

 19. Nylon 6 is produced by ring-opening chain growth polymerization of caprolactam in the presence of water vapor and an acid catalyst at the melt.

 20. Goa Call Girl skriver:

  THANK YOU SO much for sharing the post. Wanting more from you.

 21. The flow cytometry market is expected to register a CAGR of 8.1% to reach USD 6.3 Billion in 2026 from USD 4.3 Billion in 2021. The growth of the flow cytometry market is largely driven by rising global incidence and prevalence of HIV/AIDS and cancer, growing adoption of flow cytometry techniques in research and academia, growing public-private initiatives in the fields of immunology and immuno-oncology research, technological advancements, and the increasing incorporation of AI platforms in flow cytometry workflows and advancements in flow cytometry software. Flow cytometry has emerged as a key tool for safety and exploratory purposes during the drug discovery and development processes.

 22. Nikita Rai skriver:

  Nikita Rai is a professional escort to arrange attractive young call girls in Mumbai escorts.
  https://www.nikitarai.in/

 23. Christy Walton skriver:

  !!Letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, bolån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital, etc! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. Mejla till: christywalton355@gmail.com

 24. nainital escort skriver:

  a det fungerade verkligen och jag är stolt över att vittna om

 25. สมัคร igoal skriver:

  Wow! Your content is very useful for us to provide such a good article.
  สมัคร igoal

 26. Are you trying to find top call girls in Paschim Vihar? If so, then you have found the right site. We offer a wide selection of experienced Paschim Vihar escorts girls who can give you the ultimate erotic pleasure. Our Paschim Vihar professional call ladies are stunning, proficient and efficient. They are skilled at delighting their customers and providing them with a memorable experience.

 27. Delhi Escorts skriver:

  Our critical point is to oversee you the fulfillment inside the matter of friendship by giving you the correct ladies Delhi Escorts Service square measure viable to endeavor to pay little brain to you may require. We will all in all square measure possible here for you to fix a date with inconceivably perfect hot young ladies.

 28. This post is written in a good manner and has a lot of useful information for me.

 29. I found this board and I in finding It truly helpful & it helped me out a lot. I hope to present something back and help others such as you helped me.

 30. Sex Crime Lawyer skriver:

  Your blogs are really good and interesting. It is very great and informative. Folk i Blekinge säljer saker. Och de gör det förbannat bra. Häng med. I got a lots of useful information in your blog. Keeps sharing more useful blogs..

 31. Especial Rental skriver:

  I always prefer to read the quality content and this thing I found in you post. Thanks for sharing. You can also find a luxurious apartment for rent in Paris and many other top tourist destinations. Get the whole apartment to yourself and have a chance to enjoy life in Paris like a local.

 32. Thanks for the great article today. I like to receive new news all the time.

 33. Good day. According to me it’s a nice work. I enjoyed the article really well.Thank you so much for posting this.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp