SVTS 8 nya satsningar

09:43 2019-05-14

Helvetes jävla piss nu har det gått hundra dagar sedan jag bloggade IGEN!!

Och vad har jag ens att erbjuda er förutom den här bilden jag gjorde en gång i slöjden:

Ja, förutom den har jag fruktansvärt lite att ge. På dagarna skriver jag c-uppsats nu för tiden och det var ingen som berättade för mig innan att det i praktiken innebär att i 10 veckor vandra runt i olika lager av inferno. För att redovisa en mer exakt bild av var i helvetet jag befinner mig just nu har jag gjort den här illustrationen:

Med andra ord går det helt okej.

 

Utöver det försöker jag i vanlig ordning göra någonting meningslöst på kvällarna så att jag orkar bedriva en hög grad av forskning på dagarna. Mina kvällssysselsättningar är just nu 3 till antalet och dessa växlas det mellan frekvent.

– Witcher 3: Wild hunt
Är klar med GTA och har nu börjat spela detta istället. Med tanke på hur lite jag förstår av spelets handling är det imponerande hur gärna jag vill fortsätta spela. Första gången var jag tvungen att googla ”how do i get off my horse witcher 3” så det går med andra ord bra.

– Mesost
Jag äter det helt enkelt. Superkul!

– Vandrar runt i blindo
På grund av dålig fantasi är mina promenadstigar relativt begränsade. När jag ”tar promenader” går jag egentligen 5 varv runt pizzerian 5 meter från min dörr. Den heter ”Aptiten” men kallas tyvärr ”Hepatiten” och det tycker jag inte de gjort sig förtjänade av. Det luktar extremt gott av frityrolja när man vandrar runt lokalen och sen kommer man in i lägenheten helt hal och glider runt på golvet som en pommes frites i mänsklig storlek. En sysselsättning som många andra.

Ja, det var min lägesuppdatering (det skulle faktiskt skrämma mig om någon brydde sig om hur det är med mig med tanke på hur sällan jag skriver här. Lystring: OM du bryr dig om hur det är med mig SÖK HJÄLP, det är inte friskt att engagera sig i någon som själv är så oengagerad i sitt eget liv. Du kommer bli utbränd.)

Här kommer iallafall det jag VILLE skriva från början. Jag har kollat på svtplay och sett möjligheten till mashups av olika redan existerande program. Inget är väl så kittlande som att kombinera två programkoncept för att få fram en ny, ganska dålig idé?

8 tv-pgram på SVT jag väntar på att få se (SVT kan se detta blogginlägg som en direkt jobbansökan, kontakta mig för mina swedbankuppgifter):

 

Som Opinion Live fast alla debattörer går i femman. Hetsk stämning när Belinda Olsson måste agera mellanstadielärare men det ska dock sägas att med hennes erfarenhet av tidigare debattprogram är hon väl förberedd för arbetet. Hon har ju – EGENTLIGEN – jobbat som mellanstadielärare på SVT ända sen riktiga Opinion Live började sändas.

 

Se Janne Josefsson göra sin mest fantasifulla macka, gömma sig för David Sundin i ett stort hus och gnida in sig med såpa för att glida så långt som möjligt på marken. Det är ren och skär underhållning. Varje program avslutas med att Janne blir för-e-bannad eftersom hans motoriska förmåga inte längre är vad den en gång var. Därför frågar han Babben Larsson ”Ska det verkligen vara såhär????” med sitt mest grävande tonläge. Så avslutas varje avsnitt. Han får aldrig svar på om det verkligen ska vara såhär.

 

Det är bara vanlig konståkning helt enkelt.

 

SVTS nya komediserie där Mia Skäringer och Fredrik Skavlan som spelar olika humoristiska karaktärer. Skavlan är SÅDÄR som skådespelare ska sägas.

 

Underhållningsprogram för hypokondriker. Människor med överdriven skräck för att bli sjuka/stark övertygelse att de redan är sjuka får berätta om olika symptom de haft genom åren, Johan Glans får gissa om de sökte vård eller inte.

 

En stackars veterinär blir mobbad i varje avsnitt genom att bli påmind om att det finns människor som är smartare. Själva mätningen, att se om någon är smartare än veterinären, går ut på att ca 20 personer inklusive en veterinär gör högskoleprovet. Detta livesänds (ca 8 timmar plus lunchpaus, men även veterinärens lunchpaus livesänds för maximal förödmjukning) och resultaten redovisas inför publik. Det är väldigt medeltida stämning där veterinären tyvärr måste sitta fast i en sån där medeltida skampåle och få ruttna tomater kastade på sig. Hela konceptet tar det gamla fenomenet ”mobbingTV” till en helt ny nivå.

 

Olika vanliga människor som har en liten trädgård får berätta vad de har för agenda med just sin trädgård. I 50 minuter står någon i varje avsnitt och upprepar ”och här ska vi ha begonia” och så vidare. Det är outhärdligt tråkigt.

 

Sex människor paras ihop för att vid första träffen ta gift ihop. Flera veckor får man följa paret när de flyttar ihop och samtidigt gemensamt går igenom delirium och spyr ut sina tarmar i en hink till följd av vad de nu tog för gift. Denna knaggliga start på relationen brukar vara en prövning som i slutändan gör paret starkare. 4 beroendeterapeuter följer deras utveckling och ger råd på vägen. Det är mörkt, men det har något.

 

Det var allt

Kram från mig

61 kommentarer | “SVTS 8 nya satsningar”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Johanna skriver:

  Gift vid första ögonkastet, DOG! Fy fan vad roligt :D

  1. theresa skriver:

   Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) Bindande stavar
   6) Breakup Spells
   7) Dödsstavning
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

  2. Erika Petersson skriver:

   ett evigt tack!

   1. Johanna skriver:

    Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att vittna om. Jag såg ett inlägg om hur en kvinna blev återförenad med sin man och jag bestämde mig för att prova den här läkaren som hjälpte henne eftersom min relation misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt, eftersom jag var desperat, men till min stora överraskning hjälpte denna läkare mig och min relation är nu perfekt precis som han sa att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han hade sagt det förut att han inte älskar mig längre. Tja, jag kan inte säga mycket men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-postadressen: {drogunduspellcaster@gmail.com} kommer din partner definitivt att återvända till dig

 2. Gonzalez Andres skriver:

  Hej,
  Är du affärsman eller kvinna? Om du har någon ekonomisk röra eller behöver du pengar för att starta ditt eget företag? Du behöver kredit för att betala skulden? Om du har en låg kredit värdering och bank / andra lokala finansiella institutioner har svårigheter att få lån från? Personligt lån, Business Expansion, Entreprenörskap och utbildning, skuldkonsolidering, hårda pengar lån. Tja, du behöver ett lån eller finansiering av någon anledning. Vi erbjuder lån med låg ränta på 2%, var god kontakta oss med en ständig följeslagare genom denna e-postadress (gonzaleandresloan@gmail.com)

 3. Angelica skriver:

  Skrattar ihjäl mig som vanligt! Tack 😆

  1. Erika Petersson skriver:

   <3 du är bäst

 4. Rolf Pihlman skriver:

  Hahahaha Tomb Greider

  1. Erika Petersson skriver:

   Hahaha rolf pihlman!!! kung

 5. Ann-Marie skriver:

  Äntligen! Tack för ett gott skratt!

  1. Erika Petersson skriver:

   Du ska ha tack för tålamod!

 6. Tiago skriver:

  Den som läser detta vittnesbörd idag borde fira med mig och min familj för att allt började vara ett skämt för vissa människor och andra sa att det var omöjligt. Jag heter Tiago och jag är från Bergen, men jag flytta till Chicago USA med min fru. Jag är lyckligt gift med två barn och en underbar fru. Något hemskt hänt med min familj, jag förlorade mitt jobb och min fru lämnade mitt hus för att jag inte kunde ta hand om mig själv och familjen behöver. av henne och mina barn vid det aktuella ögonblicket. Jag lyckades i nio år, ingen fru för att hjälpa mig att ta hand om barnen. jag försöker skicka ett testmeddelande till min fru men hon blockerar mig från att prata med henne jag försöker prata med sin vän och hennes familjemedlemmar men vet fortfarande att man kunde hjälpa mig och jag har skickat in ansökan senare till så många företag men fortfarande gjorde de ring mig inte tills en trogen dag kom som jag aldrig kommer att glömma i mitt liv. När jag träffade en gammal vän till mig som jag förklarade för alla mina svårigheter och han berättade för mig om en stor man som hjälper honom att få ett bra jobb i coca cola-företaget och han berättade för mig att han är en stavningskastare men jag är en person som aldrig tror på stavningskastare men jag bestämde mig för att prova och Drigbinovia instruerade mig och visade mig vad jag skulle göra i dessa sju dagar av lunchen stavningen. Jag följer alla instruktioner och gör vad han bad mig att göra bra. Drigbinovia ser till att allt gick bra och min fru skulle se mig igen efter Drigbonovia underbart arbete. Min fru ringde mig med ett okänt nummer och ber om ursäkt och hon berättade för mig att hon verkligen saknar mig och våra barn och min fru kommer hem. Och efter två dagar Ett företag som jag har skickat in mitt uppskattningsbrev kallas nu är jag chef för paragon företag i USA. Jag råder dig om du har några problem skicka ett meddelande till detta mail: doctorigbinovia93@gmail.com eller WhatsApp honom på +2348144480786 och du får det bästa resultatet. Ta saker för givet och det kommer att tas från dig. Jag önskar dig det bästa.

 7. Dehradun Escorts skriver:

  Thank You for shring This amazing Post !!

 8. Ohh superb article! Thanks… It seems quite informative.

 9. We have the finest quality of Escorts in Rishikesh to entertain you. Pick up the girl you find most attractive from our platform and have a wonderful time during your stay at this hill station.

 10. Delhi Escort skriver:

  Next is that Delhi Escorts service provides a call girl for any type of sex provide as you desire. Do not think that she only provides physical sex. Delhi Escort girl assigned by the escort service will be your sex companion and can provide erotic massage, sexy chat, and other sex-related services as per your requirements. With no doubt, you can get more than you have paid.

 11. Delhi Escort skriver:

  If requested and required by the customers, the escort service will ask their Delhi Escort girls to enhance the service and make sure that everyone had a great time and get value for their money.

 12. Missdelhi skriver:

  Great job, I love your posts and wish you all the very best…..

 13. Hello team i found this content much more informational and inspirational. This blog provides so much information and helps me a lot while searching for new skills. Thanks for sharing such information with us..

 14. Delhi Escort skriver:

  Whatever dreams you have will be taken into consideration and you will no more feel forlorn. Carry on with your life like a lord as the young ladies will go to your to fulfill your desires. The customers like the services provided to them by the Delhi Escort girls as they come back again and have never been disappointed with the services.

 15. Agra Escorts skriver:

  A very interesting topic that I have reviewed, I think this is one of the most important pieces of information for me. And I’m glad to read your article. Thanks for sharing!

 16. Delhi Escorts skriver:

  You can without much of a stretch contact female Delhi escorts and it’s much the same as internet dating where you can chat with her and become more acquainted with about like and know more about each other.

 17. And it’s also a place where you can find the most beautiful and charming Vasant Kunj escorts Service. Our escorts are carefully selected for their looks, their personalities, and their ability to make any man feel like a king. Whether you’re looking for someone to share a romantic dinner with or someone to help you explore all that Delhi has to offer, our escorts will exceed your expectations.

 18. Deepika Rawat skriver:

  Jaipur Escort Service Good Girls – The Best Independent Jaipur Escort Service provider in Jaipur, India. Hire the best beautiful girls with us now! We have high profile call girls in Jaipur, who are ready to provide their best services and try to satisfy you perfectly. Our girls are famous for their hot sexy bodies, flawless figures and stunning looks which will make you go crazy about them. So do not waste your time and hire our service today! It is really an awesome experience with Jaipur Escort Services Good Girls so what are you waiting for?Jaipur Escort Service

 19. You will love Russian Escort in Delhi. Russian models will arrive at your location shortly after your booking is confirmed. you’ll be able to contact us, and we will arrange your appointment with one amongst the best top Russian models. We also have an independent Russian escort in Delhi that provides 24×7 erotic services.

 20. Anita Roy skriver:

  I read this blog and true great information in your life. thanks for share information.
  If anyone here from Jaipur

 21. Ankita Verma skriver:

  My name is Ankita Verma and Our team are providing Escort in Jaipur and We have a wide variety of female call girl in Jaipur to cater to escort services to our clients

 22. If you first time visit in jaipur and looking for sexy call girl then we are providing hot and sexy call girl in Jaipur for your sexual pleasure. Callgirlcontact always try to provide the guys with some outstanding call girl service which can make any guy really happy and comfortable you can enjoy here at your demands you will feel that you are having some beautiful moments with the jaipur call girl service.

 23. Deepika rawat skriver:

  Jaipur Escort Service Good Girls – The Best Independent Jaipur Escort Service provider in Jaipur, India. Hire the best beautiful girls with us now! We have high profile call girls in Jaipur, who are ready to provide their best services and try to satisfy you perfectly. Our girls are famous for their hot sexy bodies, flawless figures and stunning looks which will make you go crazy about them. So do not waste your time and hire our service today! It is really an awesome experience with Jaipur Escort Services Good Girls so what are you waiting for? Escort Service In Jaipur

 24. Kalkaji escorts skriver:

  I’m a 21-year-old living independently in Kalkaji, Delhi. If you’re interested, come to Kalkaji Escorts, and I’ll provide complete enjoyment on my bed and all types of services that are completely comfortable and free from disruption. Message or call Aisha.

 25. Aerocity Escorts is a great place to start your search for sexy girls. Reputable escort agencies have trained these hot women to ensure their clients have the best possible experience. There are many hot girls to choose from. You can choose the fucking style you prefer. Hire an escort girl to please your partner.

 26. By taking your attention away from the tiresome meetings, escorts enable you to fully enjoy the experience. They immerse you in a session where all you can think about is having passionate encounters with our gorgeous women. The best way to have sex in Navi Mumbai is with one of our beauties.

 27. Indore Escorts skriver:

  Our numerous call girls post their portfolios along with real photos and phone numbers. Who give their 100% for the client’s satisfaction and rough needs. Indore Escorts are gorgeous and mesmerizing on their way. They are always ready to give enjoyment to their clients who look beyond the average.

 28. I Would Like To You Thanks For This Post Thanks For Sharing Us CCTV Camera Installation In Gurgaon

 29. Very nice post thank you so much for your article.

 30. Nur Escorts Delhi Escorts provides options in quality and quantity for all lovers of sensual and sex play. All Delhi Escorts services have a perfect habit of wooing their customers. These ladies ladies make you happy by providing you a lot more intimate than their services. It believes in providing very professionally trained and vocationally extraordinary Delhi escorts service.

 31. Power Shelf skriver:

  Thank you for the excellent post! It covers all bases. Some of the stuff I already knew, but I also learnt a lot. This is content that should absolutely be shared.

 32. Power Shelf skriver:

  This is a really good article. I think this is one of the best entries I’ve ever read. Your work is outstanding and motivating. I sincerely appreciate it. Ower Shelf

 33. techndsoft skriver:

  If you’re here, it probably means that you’ve recently got yourself a brand new action camera, such as GoPro or Osmo, and looking for a way to protect it. Here are 7 tips to help you protect your action camera.

 34. Thank you very much for your blog site is very nice and users for the best website.
  Bangalore Escorts girls are knowledgeable about many traditional Kamasutra postures and some contemporary ways of enjoying some sensual pleasure using erotic oils, erotic machines, etc.

 35. Kalkaji Escorts skriver:

  Thank you so much for sharing a great post with everyone. I am so glad to read your post. Again thanks.

 36. global news skriver:

  This is a really good article. I think this is one of the best entries I’ve ever read. Your work is outstanding and motivating. This is a really good article. I think this is one of the best entries I’ve ever read. Your work is outstanding and motivating.

 37. Vadodara Escorts skriver:

  I agree with you. This post is truly inspiring. I like your post and everything you share with us is current and very informative, I want to bookmark the page so I can return here from you that you have done a fantastic job.

 38. Cladder game skriver:

  I definitely enjoying every little bit of it. It is a great website and nice share. I want to thank you. Good job! You guys do a great blog, and have some great contents. Keep up the good work.

 39. Very nice blog on this website. It is really difficult to get this kind of with useful information.

 40. Ower Shelf skriver:

  Thank you for sharing this information. This is very useful. You are very intelligent. Visit us

 41. MODEL CALL GIRL skriver:

  Want to meet a girl in Udaipur who can able to satisfy you with her body figure? Udaipur Escort provides you with many types of girls they all are fully trained to give you a girlfriend experience so why are you waiting now just go on our Website and call any one of them. 🥰🥰

 42. jamesclerkjc skriver:

  Wordle is a word puzzle game that was created by Jonathan Feinberg. The game is simple – each round, you are given six chances to guess a five-letter word. After each guess, the game tells you which letters are correct and in the right position, which letters are correct but in the wrong position, and which letters are not in the word at all. Using this information, you must guess the word before your six chances run out.

 43. Call Girl UDAIPUR ESCORT SERVICE

  Receive Udaipur Models’ Beautiful and Beautifully crafted Sexual Activities
  Our agency’s top Udaipur escort girls are really quite unique. Escort service, a beautiful escort supermodel, or an elite angel escort are really the choices we will offer to you. Just give us your best wishes, and the Escort In Udaipur services will make all of your wishes come true. Do not feel so guilty about selected models from any Escort website.
  ………… /´¯/) click for supper hot sexy escort Service girls
  ……….,/¯../ /
  ………/…./ /
  …./´¯/’…’/´¯¯.`•¸
  /’/…/…./…..:^.¨¯\
  (‘(…´…´…. ¯_/’…’/
  \……………..’…../
  ..\’…\………. _.•´
  …\…………..(
  ….\…………..\.

 44. wordle skriver:

  Wordle(Worlde) is a word puzzle game and a text visualization tool that was created by Jonathan Feinberg in 2008. It generates “word clouds” from a block of text by displaying the most frequently used words in a unique, eye-catching layout. The size of each word in the cloud represents its frequency in the text, with the most frequently used words appearing in larger font sizes.

 45. Mandira skriver:

  Delhi escorts cheap are best place for choose cheap escort service in Delhi. If you are looking for cheap escort near me then you contact cheap escorts in Delhi.

 46. sanyamahajan skriver:

  Looking for escorts and call girls in Delhi. mandirachopra.com provides the best and genuine call girls and escorts service in Delhi.

 47. nainasharma skriver:

  Book our Goa escorts for the Unlimted fun and Pleasure We provide the best escorts service in all over Goa with In-Call and Out-call escort Service.

 48. What is my IP skriver:

  I am impressed by the information that you have on this website. It shows how well you understand this subject.

 49. Delhi Escorts skriver:

  Thanks for posting such a beautiful information

 50. It’s a great pleasure reading your post.It’s full of information I am looking for and I love to post a comment that “The content of your post is awesome” Great work. Unique Definition

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg