Att vaska narkotika

10:28 15 Nov 2019

Trodde aldrig jag skulle vaska prima potent narkotika. Man brukar prata om “bakdörrar”. Att alkisar och pundare är bra på det där. Att hålla fönster öppna. Det kan vara att sluta ta antabus, sluta gå på möten eller ha kvar langares nummer. Problemet idag är att man kan slänga nummer men det GÅR fan inte att glömma ett catchigt wickrme-alias. Försök glömma ”MUNMANNEN” I dare you. 

Att ha knark hemma får väl också räknas?  Men jag slängde min sista E häromdagen och det kändes KNAPPT ångestladdat. Det var nog inte min enda eller sista bakdörr men man får väl ta en dörr i taget. En dag i taget.

 

Bruce ville kyssa påsen farväl.

Notera om ni vill tandborsten. Tillhörande B.

 

Ps. Ja sopppåsen är slängd och nej ni kan inte veta att detta var allt jag hade men jag välkomnar en razzia om ni så vill!

7 kommentarer | “Att vaska narkotika”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Frida ekberg skriver:

 2. SwishBitch skriver:

  Läkemedel ska spolas ner i toaletten.
  Inte kastas i pappeskorgen!

  1. fredriksoderholm skriver:

   Tvärtom VÄL?

   1. Stojnish skriver:

    Läkemedel ska lämnas in på apoteket 😂 snälla ta bort din block på mig på insta 😕😕😕 vet inte varför du blocka mig jag swishade massa pengar till dig! @stojnish plus älskar din mammas bok

  2. Nichole skriver:

   Läkemedel ska absolut INTE spolas ner i toaletten. Vakna för fan.

 3. Ida skriver:

  Starkt gjort! Tillsamans kämpar vi vidare, Jag har varit ren i sex månader nu. Upp och nedgångar, kämpa kämpa och aldrig backa. ÄLSKAR dej och din blogg du är ett geni!

 4. Halte Harald skriver:

  Läkemedel ska inte spolas ned – det ska lämnas in till Apotek.
  Men sedan när vart MDMA ett Läkemedel? Visst, det har potential för att kunna användas i terapeutiskt syfte. Men det är ABSOLUT inget man spolar ner eller går till apoteket med. Fredrik kastade det i soptunnan, precis vad jag hade rekomenderat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG