Mitt livs pinsammaste sms

4:44 14 Nov 2019

Har nu börjat om med steg 1 i detta så mytomspunna 12-stegsprogram och ska då svara på några frågeställningar och lista negativa konsekvenser av mitt (miss)bruk. Detta är spalterna med några exempel på vad man kan fylla i: 

Fysiskt

Spritfet & laddplufsig & dåligt för hjärt- och kärl  

 

Känslomässigt 

Skam & skuld 

 

Arbete

Nedsatt prestation & stukat förtroende 

 

Familj/socialt 

Oroat familj 

 

Sexuellt 

Gränslös – gjort saker man (nej man ska säga JAG)  ångrar 

 

Lagligt 

Sålt och köpt 

 

Ekonomiskt 

Bränt motsvarande en handpennig till en bostadsrätt 

 

Etiskt/moraliskt 

Hängt ut en stackars 19-årig brommakille 

 

Övrigt/socialt 

Svikit vänner 

 

Deadline för dessa uppgifter var 18 och 21/11. Jag gjorde klart dom idag på lunchen. ÄH! Kanske inte bara för att jag är slarvig utan för att jag gjort dessa grejer förut och har ganska lätt för att se konsekvenser och sätta ord på känslor. Är kanske mer van vid att öppna upp mig och rota i det som skaver än gemene man på dessa behandlingar också. Är heller inte helt ovan vid ett högt produktionstempo. JU. Fyra eppar Breaking i veckan eller skriva en säsong Alla mot alla på två månader och spela in tre avsnitt om dagen etc. 

Men när jag satt där när alla hade gått hem försökte jag verkligen komma på ALLT. Hade jag inte missat nåt? JO! Just fan. Pinsamma fylle-sms är ju en grej! Framför allt det där sms:et på fyllan till Schyffert vintern 2015. Fy. Helvete.

Det mest genanta jag någonsin varit med om? Att hylla en vit åldrad mediaman/komiker? KAN man göra något mindre coolt? Något mer patetiskt? Dagen efter var jag inte riktigt säker på att jag ville leva.  Jag kan inte hitta det nu tack och lov pga borta pga bytt mobil men i ALLRA värsta fall har ju han kvar det. Har för mig att jag la upp en insta om detta dagen efter och att han som den HUMORIST han är copy paste:ade hela sms:et i kommentarerna. Uppdelat pga så fruktansvärt långt. Det var nånting om att han är nr #2 efter Springsteen. Gud det är fortfarande SKAMsköljning deluxe bara jag tänker på det. Men! Ska man göra det här programmet är det FULL transparent och 100% ärlighet som gäller. Gäller att lyfta på alla stenar. Hur obehagligt det än är. 

 

2 kommentarer | “Mitt livs pinsammaste sms”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. zarchiver for pc skriver:

    This is great piece of work, i need to appreciate him.

  2. I have no idea how I come to this site, but after reading this amazing post about writers I realize that it is very useful for me.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG