Den förbjudna irritationen på barn som låter sig manipuleras av nätpedofiler

1:23 10 Nov 2019

Skicka inte nakenbilder till främlingar bara? Hur svårt ska det vara? Hahaha. Ska jag säga! Har jag någonsin kastat större sten i glashus? Världens starkaste man-BUBMLINGAR* i fjärilshuset tamejfan!

Man får leta länge och VÄL efter en bög i Sthlm som inte fått en D-pic av mig. 

Men när jag nu lyssnar på p3-dokumentär om nätpedofilen i Husby så KAN jag inte låta bli att irritera mig lite på hur LÄTTmanipulerade barn är. Ja, ok det finns en bild på dig shirtless och det vore kanske lite pinsamt om den skickas till dina föräldrar men det är väl ingenting EGENTLIGEN? BRA föräldrar ska ju skapa en atmosfär i ett hem där det är OK att berätta när man som barn gjort fel och dumt? Hade känt mig misslyckad som föräldrar om mitt barn inte vågade berätta för mig att hen råkat bli lurad av nån jävla runkenisse på Hamsterpaj. Skammen. Svag är den INTE som drivkraft. Jag VET att man inte ska shamea OFFER men nu är det här en plattform där jag luftar mina tankar. Även dom usla. 

 

Världens starkaste man-BUBMLINGAR*

 

 

 

4 kommentarer | “Den förbjudna irritationen på barn som låter sig manipuleras av nätpedofiler”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Your_m skriver:

  Det är ju dock 99% av fallen de barn vars föräldrar INTE engagerar sig i att ”skapa en trygg atmosfär” som råkar ut.

  1. Your_m skriver:

   därav, kan det ju inte se som barnets fel.

 2. J skriver:

  Som bög i Stockholm känner jag mig kränkt av att inte fått en d-pic av dig!

 3. Eargo For PC skriver:

  thanks For sharing informative post….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG