Första dagen på rehab!

10:01 11 Nov 2019

Ni kan se det framför er. Ett stort runt bord med plastblommor och en transparent plastcylinder till hälften fylld med Annas depparkakor. En hylla med Antabus-pamfletter och lådor med alla deltagares namn skrivna i grälla individuella färger på grupphemsstora post it-lappar.

Ett litet pentry utan fönster som skulle kunna få David “jag har aldrig varit deppig” Sundin suicidal. Torky, kaffemaskin och en svag doft av förtvivlan. 

Ett större rum med stolar i en ring, skrovlig dagis förlåt förskolevägg, utskrivna sinnesroböner i vikingafont med så låg DPI att dom årliga amatörbilderna från skärgården på ryska ubåtar plötsligt känns som hasselbladsporträtt. Ett tänt ljus i mitten av golvet samsas på en bricka med 365 tankar för sinnesro. En liten byrå med KATRIN-näsdukar i hörnet. 

Bunkerläkarens mancave känns premium i jämförelse men det finns något fint i det också. Att skala bort allt och fokusera på människorna. Känslorna. 

Första dagen var väldigt chill. Började med att läsa dagens text i boken365 tankar för sinnesro. Det handlade om ”möten som förändrat en”. Alla fick dela på det temat.

Jag berättade om mitt första möte med ladd i L.A.

Vidare snackade vi om vilka känslor vi hade i kroppen och när en pratat klart skulle vi andra spegla den personen. Alltså berätta hur man upplevde det personen sa. Jag kände mig nyfiken och pepp men valde ändå sårad och besviken eftersom jag alltid tycker det är intressantare att rota i det mörka. Berättade lite om min senaste tid. Små små garv revs ändå ner. Inte för att det spelar nån roll men ändå men FÖRAS till protokollet kan det ändå få göras. 

Fika. 

Lyssna på en gubbe som redovisade en uppgift om hans återfall. Starkt som djävulen. 

Fika/göra uppgift. Lista: Vad har jag för drömmar/mål och hur ska jag uppnå dom? Givetvis hade dom konstruerat det så fiffigt att man LURADES att skriva nykter i höger spalt på hur man skulle uppnå alla mål och drömmar. Jag skrev bla:

VILJA vara nykter och inte känna sug.

Köpa Charlottendal till mamma.

Komma ner på 6% kroppsfett igen.

Konklusion: Deppiga lokaler. Fina människor. Ärlig atmosfär. Bra och inte för sentimental terapeut. Tror det kan bli bra detta. 

 

Torky och uppfodrande din mamma jobbar inte här-osande lappar. Långt ifrån Hank Moodys Californiacation-rehab.

7 kommentarer | “Första dagen på rehab!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Andréas skriver:

    Välkommen till rehab. Eller vad det egentligen är: Profitering på samma grund 12-stegsprogrammen står på.

    Hoppas du hittar rätt väg för dig, för de 12 stegen är inte så fyrkantiga som du verkar göra gällande. Lycka till!

  2. Rebecca skriver:

    Det är en FRÖJD att läsa det du skriver. Du är så begåvad. Hejar på dig och hoppas innerligt att du hittar balansen du letar efter. Det är du värd!

  3. Venmo For PC skriver:

    Thanks for your post, I enjoyed this article of yours.

  4. Jessica skriver:

    Hej killar; … Jag är Jessica från Lund-Sweden. Jag har en liknande goda nyheter att dela här, jag upptäcker bara en ny lösning för att hitta sann kärlek och få tillbaka ex kärlekspartner även efter 3 års skilsmässa eller separering, för bara några dagar sedan kommer min ex kärlekspartner tillbaka till mig direkt utan När jag bad honom att komma tillbaka, ringde jag inte eller skickade kärleksmeddelandet till honom.
    För några dagar sedan när jag sökte på internet och jag läste ett liknande kommentarinlägg på en blogg, läste jag om stormakterna från Oduduwa Lovespell Casting Channel och jag hittade hans e -postadress online -blogg, så jag bestämde mig för att kontakta honom för att hjälpa mig att återställa tillbaka min ex kärlek. Han svarar på mitt meddelande och sa att mina problem är lätt för honom att lösa, och han kan hjälpa till att få tillbaka min man hem inom två dagar. Jag har aldrig gjort någon kärleksstav eller voodoo tidigare, jag trodde bara att denna kärleksuppträdningsförfaranden verkligen fungerar för mig som magi. Just igår fick jag ett telefonsamtal från min man efter tre år utan kommunikation, jag är så förvånad och glad idag eftersom jag får min man att återvända hem till mig. Jag rekommenderar starkt Dr.oduduwa Love Spellcaster, du bör prova idag,
    Är du i en skilsmässessituation just nu, kanske detta kan fungera till ditt bästa, även om du vill hitta sann kärlek, vill du ta tillbaka ex kärlekspartner även efter gräl och separering?, Eller vill du ha en kärlekscharm att få Håll min kärlekspartner för att älska och lita på dig för alltid.
    Dr.oduduwa kan också göra följande magiska stava på följande sätt;
    *Ta tillbaka din ex barndomsvän tillbaka
    *Stava för att få dina föräldrar att älska dig mer
    *Kärleksstava för att locka till sig ny kärlekspartner
    *Stava för att få tillbaka din ex -flickvän
    *Stava för att återförena dig med dina barndomsvänner
    *stava för att hitta dina skolvänner för att träffas
    *Stava för att gifta sig snart
    *stava för att få en egen baby utan dröjsmål
    *Magisk stava för att bli berömd, rikedom och rikedom i tidig ålder

    Få gratis online -konsultation nu via:
    Whatsapp; https://wa.link/q5f107
    E -post: (Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
    Du kommer att tacka mig senare.
    Jag önskar er alla en trevlig dag och vara lycklig.

  5. Hi there, after reading this amazing paragraph i am as well delighted to share my knowledge here with friend
    tarea อุบล

  6. ทางเข้าเล่น igoal skriver:

    Great this site and its information is very well. Thanks for sharing information.
    ทางเข้าเล่น igoal

  7. Thanks for sharing, this is a fantastic article.Really thank you! Keep writing.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG