Min helg!

11:48 24 Nov 2019

Började helgen med ett rygg/bicep-pass. Värst är chins. 6 vanliga + 6 starter + 6 excentriska är ETT set. Detta ska repeteras 6 gånger. Suck och stön men gissa vad? SÅ SKÖNT EF skoja. Raka vägen till Harry B James efteråt och möta upp ett gott gäng som alla var peppade på ni vet vad. Om Strage var på plats? Snälla ni. Mår Bögar PISS? 

Det var väldigt vackert på Operan. Första gången jag var där. 

Kronan var större än min lägenhet. Kungen var inte där så hans platser VASKADES. Som vanligt. Kanske kunde man sålt dom platserna till någon musikälskare som verkligen ville se Kite? Nej, kungens platser ska givetvis stå tomma 99% av tiden. Fick höra av en som jobbat på Operan att han tittar ALDRIG på nåt. Jävla skitkvarleva från en pisstid. Avskaffa. Igår. 

Giget? Otroligt givetvis. Jag var lite rädd att jag inte skulle känna lika mycket när jag nu för första gången skulle se dom oe:ad men det var obefogad oro. Räknade till minst 8 tillfällen med aktiv gåshud. Det är otroligt vilken fallhöjd dom skapar när dom spänner bågen och är så satans pretentiösa som dom är. Det skulle kunna falla så jävla platt men dom kommer verkligen undan med det pga otroligt begåvade och gör allt med så jävla mycket känsla och hjärta att det inte går att VÄRJA sig. Om man inte heter Nichlas Niemi och tycker att dom “saknar en frontfigur” och är “dryga idioter” som inte spelar Johnny Boy som extraummer (deras största “hit”). Om han hade problem med dom Roy Anderssonska statisterna som strimlade papper och satt förstenade vid datorskärmar också? Jajeböj. 

Den enda händelsen som skulle kunna matcha deras musik i MÄKT är om Han med stort H steg ner på jorden på den slutgiltiga dagen. Då skulle deras musik passa. Eller om jorden brinner upp typ. 

Dock coolt att dom inte ger några jävla extranummer. Ner med järnridån ba och lämna folket skrikandes efter mer. Innan applådåskorna mattades av satt dom redan i en Bolt på väg till en bottenvåning i Bandhagen för en rövpanna tramadol KÄNDES det som. Visst känns dom mer downers än uppers? Nej, jag vet verkligen ingenting om personerna i den här duon (och gillar att det är så) men det klart det inte bara är ljus energi dom utstrålar. Men FAN vad lycklig man är över att dom FÅR finnas i dessa satans saxofuckingfon-tider och att dom VERKAR kunna klarar sig på sin KONST. 

Efteråt gick vi tillbaka till Harry B och en bekant föreslog att jag skulle testa testo. Tveksam men han var övertygande så tänkte ändå kolla mina värden. Känner trots allt väldigt låg sexddrift. Harry B tog inte Amex och jag hade inte råd med mat så jag gick till Max och träffade där Sofie Krunebubb som stylat Kite och jag blev LITE besviken på att dom är STYLADE pga vill tro att dom bara går upp på scen i dom kläder dom har på sig och att dom är ÄR så excentriska att det ÄR träskor, träningsbyxor, nätlinne och kavaj.

Orkade inte ge mig in i dimman igen så åkte och sov hos en kille som hade en jävligt stor och väldigt grov monstera som jag blev lite avis på. Såg halva Call me by your name och somnade. Testo?

Lyssnade på Sanna Brådings söndagsintervju på väg hem och gillade henne. Rafsa ihop träningskläder hemma och sprang ner på gatan. Där väntar Rickard Olsson. Mot årets gym i Sigtuna. (Obs ej spons.)

Det är den förträfflige Jonas Eriksson och (den eventuellt förträffliga) Wikegård som båda tyckte sats i Sigtuna sög så dom startade ett eget premium-gym med lounge, espressomaskin, armband med lås (istälelt för hänglåspisset) handukar ja ni fattar. PREMIUM helt enkelt. Så otroligtlustfyllt att träna i en miljö som inte är en källare som stinker svett, ångest och av villkorligt frigivna. 

Plus i kanten också att Jonas Eriksson är jordens trevligaste människa.

Gott ENDORFINSTINNT snack i bilen tillbaka till stan med Rickard om livet, kärleken, radion, tv-chefer och Peters princip  till tonerna av den sinnessjukt emotionella versionen av Go rest high on that mountain framförd på George Jones begravning.

G. Å. S. 

Hem duscha rusa ut och möta mor på Nabo för en mysig trerätters. 

Hon argumenterade för att hon “har en föreläsning i sig” och jag som det elaka as jag är ställde lite kritiska frågor om uspen istället för att bara vara pepp och snäll och hon blev lite ledsen och sa att hon lika gärna kan lägga sig ner och dö och jag blev ledsen men sen blev hon glad igen när vi pratade lite till och jag sa att jag tror på henne och sen kom hon kom på att Filip Hammar en gång sagt att vi borde göra en humorföreställning tillsammans och vi landade i att idén också har POTENTIAL. Rival våren 2021 KANSKE. Maten var otroligt jävla svinbra och den URGULLIGA Max som tog hand om oss var det omöjligt att inte bli kär i pga underbar. 

Förrätt: svamprisotto (vegansk!) OTROLIGT höga smaker. Umamimunknull.

Råstekt hummer, smörsås och FERMENTERAD pumpajävel. 

Varmrätt: HELGRILLAD RÖDSPÄTTA. GULBETOR, HOLLANDAISESÅS, VACKADE ANYAPOTATIS. Vackade betyder tydligen att dom legat i vakum i olja och GONAT till sig. 

RENROSTBIFF.

ROTSELLERIPURÉ, FRITERAD KÅL, SIKROM, PISTASCH

Gott som satan men bäst av allt var att umgås med mamma på tu man hand. Hann absolut bli osams och sams tre gånger. Älskar att hon är en känslomänniska men inte långsint.

Fick sen joina mina vänner hemma hos den sympatiske Hanna Persson som spelade spel och söp tungt. Otroligt god stämning. Jag hade så trevligt att jag glömde ta bild men jag satt alltså där bredvid den FRAMGÅNGSRIKE David Borg. Inritad:

Sen drog alla till Big Ben och jag gick hem till min nakenbubb Bruce och åt salt och blandat och kollade på The Politician och blev lite besviken. Allt Netflix gör är så jävla GLOSSY? Ge mig MÖRKER. 

Sovmorgon med god bok och god katt.

Gym: Bröst/tricep/axlar.

PW/löpning 45 minuter.

Hem duscha och slafsa deppig picadelisallad och 170 gram räkor i LAKE. Är LAKE topp tio vidrigaste orden vi har? Kanske. 

Mötte moster och såg Hasse och tage-filmen. Var KLUVEN till detta. Trodde jag skulle provoceras av en överdrivet underdånig och sentimental voice over som hyllar dessa överskattade studentikosa kuplettmissbrukande killkomiker till skyarna MEN. Jag hade fel. DELVIS. Voice over-kvinnan retade jag mig absolut lite på men filmen var FIN. Fick en respekt för dessa två tramspellar som jag inte haft förut. Amnesty och Luther King-grejen var för mig HELT nytt. Dom verkar ha varit ett par riktigt goa jävla vänstergubbar. Älskade att Hasse, enligt sin son Tomas, hade ett “kalasmonster” i sig. Relate. 

KUL att man KAN ändra sig. Sen vidhåller jag att verkshöjden på deras grejer inte står i PARITET med deras legendstatus men det VAR en annan tid och jag förstår hur det kunde bli som det blev. Två kanaler osv. Det var så otroligt upptrissad stämning i vissa klipp att dom bara kunde säga “Säffle” och så vek sig folk av skratt. Men men. Konkurrensen då var väl inte BENhård heller. 

Jag kommer säkert sitta och grina till dokumentären om Filip & Fredrik om 25 år bredvid min cyniska brorson som inte fattar nånting av derast storhet. Så ser livet UT. Tänkte ni på hur extremt medvetet placerade mazarinerna var i synken med med Ingvar Carlsson? 

Den granitgrå nyansen på Anders Björcks gaddar kommer också förfölja mig ett tag, det känner jag. Han mådde heller inte piss i det här sällskapet:

Helgens dummaste löp.

För att dom TÄNDER på män kanske?

Lyssnat på: 

The Daily om den empatiska bögen som vill bli president: Pete Buttigieg. 

Hur kan vi – om psykisk ohälsa 

Lite flummigt. Lite intressant. Vill inte höra ett ord till om psykisk ohälsa någonsin nu. 

Hur kan vi – om manshat och kvinnohat 

Triggades av alla gånger dom säger att dom “blir triggade”. 

Brita & Parisa om det fasansfulla “drevet” mot stackars Linnea Claesson – Triggervarning! 

Läst: Porträtt av crackmissbrukaren som ung (Bill Clegg) 

Hårresande starkt om den skoningslösa drogen som är Crack. Som ju inte är HELT olikt kola men ska ju vara starkare (och bättre) och kortare rus. Partisk kanske pga ämnet men jävla välskriven bladvändare. 

Sett: Call me by your name. Jo jag se om den och tycka den är bra och prata om det pga tf. 

Explained: The Future of meat

Besatt av alla dokumentärer om mat, hälsa och framför allt kött.

Explained: Beauty

Sjukt intressant att dementa rankade tavlor likadant med två veckors mellanrum. SMAK sitter djupt rotat.

Hasse & Tage – en kärlekshistoria 

Mysigt och innerligt om två larviga giganter. SD-retoriken om det förlorade folkhemmet KAN man låta passera.

Kort sagt: En toppenhelg!

2 kommentarer | “Min helg!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hanna skriver:

    Var tvungen att stänga av Parisas och Britas podd när jag lyssnade på den och radera allt med dem. Parisas kommentar om att det är ”så jävla svenskt att hata på Linnea för att hon tjänar pengar”, okej hej då. KRÄNKT.

  2. Thats Amzing THanks For Sharing Informative Post…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp