Ok, så Amanda la på ett slags Charlotte Perrelli -filter så vi blev helt utslätade i hyn. Mmmm. Njuter av synen.
Det här är alltså mina kollegor Cöffe, Vindar, My och Amanda. Och igår var vi och åt på RESTAURANG med kniv och gaffel och hela köret. Vi åt på en ny restaurangen på Sturegatan, Hantverket heter den. En restaurang bland många andra.
Skitbra service, superfin miljö och gott vin (tar nästan alltid chablis) och en väldigt god förrätt i form av pilgrimsmussla (säg inte att den är utrotningshotad eller ngt och att ni ska börja härja i kommentarerna om det nu). Så här såg den ut i alla fall:
…men med beige huvudrätt (röding) och en rabarberefterrätt som smakade konstgjort, eller typ lite sån här märklig microsmak? El-smak? Förstår någon mig? Aja, det var konstigt i alla fall. Totalt får stället 3 av 5 HPs:
Ska börja betygsätta många grejer nu tänkte jag. Är nog mitt kall i livet. Att vara en ”folklig” betygsättare utan avancerade smaklökar (varken i föda eller populärkultur) och är mer som folk är mest. INBILLAR JAG MIG.
Vad tycker ni jag ska betygsätta mer? Killar? Har tyvärr(?) inte provat så många.
Shuuu, funderar lite på det här med svt och reklam, har du annat kontrakt än många andra som syns inom public service? Asså iom att du kan skriva typ såhär ovan utan att lägga till ”finns såklart andra bra restauranger”.
Tjena! Min blogg har inget med mitt jobb att göra, och på SVT jobbar jag i olika projekt och har inget fast kontrakt.
Älskade HP!!!!! Du är min IRL inspo här i livet, därför var jag bara tvungen att testa Brun utan sol-produkten som du tipsade om i våras(?) cocoa Brown 1 hour tan. Hittade den på rusta för typ 80 spänn?? Kändes billigt??
Nåväl, har du några tips på hur denna kan appliceras, användas el dyl? Använd gärna detta betygssystem när du ändå är i farten!
Puss och Kram
Idiz
Fråga amanda vart hennes glajjor är ifrån då snellah!
Nividas! Puss