Backstreet Boys har gjort en cykeln på köpet

7:29 22 Maj 2014

backstreet_boys.jpg

Netonnet har värvat hela Backstreet boys till att jobba på deras lager, åtminstone för en dag. 


(länk till videon på youtube)

Videon innehåller klassiker som ”gammal tråkig gubbe som bara vill titta på lite varor dras med i en stämning så häftig att han glömmer hur tråkig han är och börjar dansa” och den sexistiska ”någon har fått som uppgift att skaka på röven mot kameran precis som det ‘ska vara’ i såna här sammanhang, fast i denna video lite skönt ironiskt eftersom detta är HUMOR och med GLIMTEN I ÖGAT”.

Jag är imponerad. Jag är imponerad på hur personerna som lyckades rodda ihop detta lyckades. Hur gjorde de när de övertalade Backstreet Boys att ställa upp? Hade reklambyrån kontakter långt upp i showbiz? Kanske är släktband inblandade i historien? Eller var Backstreet Boys skyldiga någon en fruktansvärd tjänst?  Vi lär aldrig få veta. Särsilt inte om grabbarna ställde upp på grund av att ett dödshot som låg över dem. 

Faktumet är i alla fall att Backstreet Boys har gjort en cykeln på köpet. Videorna har många likheter, så många att jag skulle vilja säga att det är ett direkt plagiat. Här kan ni se cykeln på köpet och jämföra själva.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg