Har jag barn med en känd miljöpartist?

9:34 13 Maj 2014

Kollade in de fem bästa programpunkterna på helgens Feministiskt forum. Jag är ju intresserad av sånt liksom, men satte andan i halsen när jag fick se bilden på miljöpartiets språkrör Åsa Romson

ÅSA FUCKIN ROMSON. Det är alltså DU som har varit far till mina barn i alla dessa år! Kolla här. 

image-6.jpeg

Så. jävla. lika.

Jag typ dog lite. När jag träffade barnens far var han en blyg, söt och totalt politiskt ointresserad kille. Han gillade mest bilar och att sitta framför tvn med mig och äta pulvermos direkt ur kastrullen. 

Sen jag upptäckte detta har jag försökt lyssna lite bättre på vad barnens far säger till mig. Tretton år har gått sen vi blev ihop och jag tänker att jag kanske har förbisett delar av hans personliga utveckling. Och jag inser nu att han pratar mer än vad jag trodde om gifter i vardagen och varför det till exempel är så himla viktigt att få igenom en vettig EU-lagstiftning som förbjuder plastpolymerer och hormonrubbande beläggningar inuti konservburkar av plåt. Han har också sagt nåt om gruvutsläpp och vargjakt. 

Och jag slår vad om att lyssnar man på Åsa Romson riktigt noga så förstår man att hon är otroligt intresserad av att ”sänka golf-tvåan”, ”köpa nya fälgar” och att hennes största problem här i världen är att ”bromsrören måste bytas ut innan onsdag”. Typ såna grejer. Dolt mellan rader av kollektivtrafikens nytta för samhället. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg