Mobilspeltips: Fashion Design World

8:38 16 Jun 2014

image-2.pngJag har en oerhörd svaghet för små strategi- och köp/sälj- roll-spel. I det här inlägget tänker jag skriva om Fasion Design World som är min favorit just nu.

image-1.png

Om själva spelet

Spelet är rätt enkelt uppbyggt: du har en butik och i den ska du försöka göra så attraktiv som möjligt, med ett brett sortiment och en skön miljö som gör att många vill komma till just din butik. Och precis som i verkliga världen kostar saker pengar och diamanter. Så för att kunna köpa en fin tavla eller en skön stol till butiken så måste du sälja kläder, lösa utmaningar, arrangera fasion shows och vara en grym butiksägare med känsla för affärer och stil.

image-2.png
Såhär ser min butik ut! Fin va? <3

Är spelet socialt? 
Jadå. Man är helt beroende av att kunna få inbjudningar och sånt av andra för att kunna komma vidare i utmaningar. Det går även att besöka andras butiker, belöna deras möblemang och kläder samt skriva i deras gästböcker. Det är alltså inte socialt på ”chattnivå”, något som enbart är positivt i mitt tycke. 

Kostar det pengar?
Nej det är gratis. Däremot är det rätt lockande att köpa saker inom appen, helst i början när affärerna går trögt, men har man tålamod så är det helt gratis.

Är skaparna av spelet giriga?
Ja ganska. 

Vilka telefoner finns den på? 
Den funkar i ipad och iphone men mer än så vet jag tyvärr inte, hehe.

Övergripande omdöme
Spelet är oerhört och nästan obeskrivligt trögt till en början. Man säljer några saker för korvören och allt man vill ha kostar typ en miljon kronor. Jag personligen gillar dock långsamma, tröga spel. Huvudsaken är att man vet att det kommer att släppa med tiden. En sak jag tycker är dåligt är att man så sällan får diamanter i spelet, samtidigt som diamanter är fördelaktigt i nästan allt. Det borde gå att tjäna diamanter gratis i större utsträckning. Giriga jävla spelmakare.

Plus med spelet 
+ Kräver tålamod och envishet 
+ Fritt, man kan personlighetsanpassa hela stilen
+ Man får tänka lite strategiskt för att nå framgång
+ Är fint, gulligt och färgglatt. ÄLSKAR SÅNT!!!

Minus med spelet
– Lite drygt att behöva massa inbjudningar av andra jämt och ständigt.
– De giriga spelmakarna som försöker manipulera en att köpa diamanter
– Det är på gränsen till lite FÖR långsamt i början

Om ni har eller ska skaffa spelet. Adda mig. Jag heter HEJSONJA i denna spelvärld.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG