Badar i smutsiga sjöar

8:22 14 Jul 2014

Just nu så ägnar jag mina dagar till att bada i smutsiga sjöar. Idag badade jag i en mycket intressant brun sjö som gjorde att kroppen kändes som täckt med ett lager av slem efter en liten stund. 

Det som avgjorde att jag hoppade ned i vattnet var att jag såg en 15 cm lång fisk. Hade jag inte gjort det hade jag trott att det var en sjö fylld av gifter och död.

Så jag hoppade ned med följden att det nu känns som att jag kan ha fått en dödlig bakterie och kvicksilver upp i slidan. Tur att jag har ett bra immunförsvar och en stark resistens mot kvicksilver (intalar jag mig mentalt). 

img_08191.jpg

Vart badar ni? Badar ni i rena sjöar? I havet?

Jag bor just nu väldigt nära havet men jag är jätterädd för maneter och undervattensströmmar som dränker mig och för mitt lik till Danmark. Därför väljer jag hellre smutsiga sjöar.

2 kommentarer | “Badar i smutsiga sjöar”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Janne skriver:

    Jag måste ju först fråga om fisken du såg. Levde den? ;-)
    Jag är väl lite av en badkruka men då mina föräldrar hade sommarstuga på Orust så jag delvis är uppväxt där så blev det naturligt att bada i havet.
    De gånger jag har badat i insjö kan man nog räkna på ena handens fingrar.

    Som en extra kommentar kan jag ju säga att det finns vilda smultron på Orust.

    /Fd Grannen

  2. JoFo skriver:

    Jag lider av samma skräck som du, jag brukar kalla det inlandssyndromet då jag är uppvuxen i södra Lapplands inland. Bor i Sundsvall – där kust och hav är självklara sommarkomponenter. Själv letar jag sjöar, helst rena!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg