Politiker bör prata om hushållsapparater i stället

9:43 16 Aug 2014

Jag har inte uppdaterat idag för jag har varit upptagen med min nya matberedare. Den kom igår men det var idag jag avlägsnade den från kartongen och jag gjorde det med darriga händer för jag visste inte vad jag skulle förvänta mig.

Så vad jag har gjort idag är att riva rödbetor och skiva selleri i millimetertunna skivor. Sen har jag hackat nötter, färska kryddor samt blandat en kaksmet. 

Jag förstår inte varför inte folk pratar mer om hushållsapparater. Jag förstår inte varför politiker inte pratar mer om hushållsapparater. Det är bara massa irrelevant babbel hushållsnära tjänster hela tiden men ingenting om matberedare och högkvalitativa blenders. Detta trots att de skulle kunna underlätta och höja livskvaliten för vanligt folk mer än vad ”RUT” någonsin kunnat göra fram till denna dag. Allvarligt, vilka är ”RUT” till för egentligen? Överdimensionerade jävla diskussion. Däremot känner jag en hel del som skulle älska att få en matberedare av staten.

Hittills i livet har jag bara haft en sketen mixer som man kan göra klumpiga smoothies i – användbar men ej jämförbar med skönheten som står på min diskbänk just nu. Vänta, jag ska vända datorn mot diskbänken och fota via webbkameran. 

matberedare2.jpg

Den kostade som en tiondels stugvecka i Åre under sportlivet ungefär. Med andra ord kostade den 3600 kronor. Märket är Cuisinart, för jag antar att det kan finnas de som kan vilja veta. Men OBS att jag inte har tillräckligt på benen för att kunna rekommendera den (ännu). 

Vad har ni för hushållsapparater? Vilken är er favorit? Använder ni dem ofta? 

SNÄLLA BERÄTTA. Fattar inte hur folk kan hålla sig från att prata om sånt här jämt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG