Fotade mig naken och designade en egen klänning

11:20 25 Sep 2014

Idag efter duschen kände jag mig lite trött på raden av tights som väntade på mig vid påklädning så jag fotograferade mig själv naken och målade på en elegant och högtidlig outfit i stället. 

j6gvmtgiqdmwf7vyz4vbxqffiqho1sbrfwiko3ztub0.jpg
Värdig en nobelfest 

Jag lät mig inspireras av bland andra Selma Lagerlöf och Celine Dion. Men det är klart att även Underbara Claras egendesignade klänning fanns med på ett hörn i huvudet, även om jag satsade på en mer högtidlig och svårburen variant. 

Det är bara den där hatten som jag inte är riktigt säker på. Den är stor och klumpig och lite ”konstig”. Det är bara det att jag älskar hattar även om jag inte äger en enda. En dag ska jag äga en hatt, bara det inte är den jag designat själv för den är asful. 

Okej vi skippar den den dagen jag syr upp den, men jag tycker ändå att den höjer ståtan på bilden med ungefär 25%. Eller vad tycker ni? Bör jag sy upp även hatten?

Och till er som kommer att försöka hacka mitt iCloud för att komma åt originalnakenbilden kan jag bara säga: Ha-ha, jag är inte ansluten till iCloud!!! Tror ni inte jag lärt mig nånting senaste veckorna eller. Dessutom tänker jag ta bort den för jag har tänkt igenom scenarior när barnen lånar utrustningen och ska visa grejer för sina kamrater, då är det kanske inte så kul om mammas nakna kropp kommer upp på displayen.

En kommentar | “Fotade mig naken och designade en egen klänning”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. SpeLinnea skriver:

    Jag känner att hatten är lite Silvia!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG