Vilken tandborste är min-problematiken

1:40 26 Dec 2014

Ibland när man reser bort behöver man inte ta med sig tandborste eftersom man vet att man har en där. Man är där såpass ofta liksom. Skitbekvämt för tandborsten är sååååå jobbig att packa ner, I’m kidding you not.

Enda kruxet med denna lyx är att jag aldrig kommer ihåg vilken som är min. Jag var rätt säker på att den lila tandborsten är min men vad fan, det finns ingen lila tandborste. Så då får jag stå och fundera aslänge innan jag slutligen bestämmer att den torra tandborsten måste vara min, eftersom alla andra har gått och lagt sig. Synd bara att ingen av tandborstarna är torr. Så det enda som kvarstår är att välja den som luktar minst av färsk saliv. Inte särskilt rättssäkert eftersom jag knappt har nåt luktsinne, men vad fan ska man göra.

4 kommentarer | “Vilken tandborste är min-problematiken”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Ellen skriver:

  Igenkänning på detta! Jag och sambon har slutat ha varsinb, vi delar alla tandborstar… Kanske äckligtm, men vad tusan, vi bortsra i alla fall tänderna :)

 2. Ellen skriver:

  .. och med alla menar jag inte två… fast vi bara är blott två så har vi ett gäng mer eller mindre tandborstar som florerar i hushållet.. Kanske dags för utrensning..och investera i två nya till 2015.. Hmm.

 3. Ellen skriver:

  faller alltid bort bokstäver när jag skriver här.. mer elelr mindre gamla ska det stå i förra kommentaren. Nu ska jag inte diksutera tandborstar längre, ha en angenäm annandag!!

 4. Hej Sonja skriver:

  haha jag förstår hur du menar! 

  och här har vi typ sex tandborstar och en sak vet jag och detär att vi inte är sex personer i det här hushållet , inte ens om vi räknar hunden!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg