Nu vet jag varför jag mått så kasst över jul

12:05 27 Dec 2014

Rent mentalt har den här julen varit himlen, men fysiskt har jag fått mig en törn. Jag har varit uppblåst, svullen och extremt gasig. Jag har haft problem att sätta mig ner för magen har stött emot låren, ryggen har ömmat och jag har känt mig som väldigt mycket äldre än min ”biologiska ålder”. 

Funderade vad detta kan bero på och kom ganska snabbt fram till att jag helt och hållet har glömt bort att dricka vatten i flera dagar. Enda vätskorna som jag har fått i mig är julmust och kaffe. Och på det har jag lyssnat på ”God Jul med Leif Loket Olsson” från 1993. 

ayo8lraylyhxzqel1xpuppj-q2m1fkylyuzqmnw35ws.jpg

Så idag har jag druckit massor av vatten och slagit dövörat till musik och utöver ett par intensiva fjärtattacker (som förmodligen var ett eko av ”vart tog tomten vägen” orsakat av det kroppsliga minnet) så har jag mått prima. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG