Säg hallå till min nya kollega!

11:06 16 Jan 2015

Jag såg att Nöjesguiden (ja! precis den sida du läser på!) ska börja med kategorin ”Skönhet” och att Annahita ”Whinar” Yazdi (här hittar ni hennes blogg) är en av de tre som kommer publicera texter kring ämnet här. 

flawless.png

Bild på henne (snodd från här

Ibland älskar jag Nöjesguiden på grund av redaktionens uppenbart goda omdöme. Annahita har en av mina favoritbloggar och jag har följt den i ÅRATAL. Detta ”trots” att Annahita skriver nästan uteslutande om make-up, hud och naglar, något som jag ägnar rätt lite av min hobbyverksamhet på (även om jag tycker att det är väldigt kul periodvis så orkar jag i regel inte följa råd och göra det ordentligt). 

Men det är nåt med hennes blogg som typ masserar min själ. Jag tror inte att det behövs något större intresse för skönhet etc för att läsa hennes texter om dito, de har något mer. Värme, skaparglädje, människokärlek, ja jag vet inte, nånting är det som ligger där under och puttrar. Jag har till och med högläst ur bloggen för min dotter och hon blev lugn och sjönk in i trans. Eller okej kanske inte trans (vill inte få Annahita att framstå som nån häxmästare) men hon tyckte om det i alla fall (hon är väldigt intresserad av sånt därt). 

De andra två, Valerie Kyeyune Backström och Kristin Zetterlund, har redan skrivit en del här på Nöjesguiden. De har jag inte följt i åratal kanske men de verkar också cool. Valerie Kyeyune Backström är först ut och ger en introduktion till hur att ta hand om sitt afrohår.

Jag ser fram emot dessa skönhetsinlägg. Här kan ni läsa välkomnstintervjuerna och hälsa dem välkomna

2 kommentarer | “Säg hallå till min nya kollega!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Annahita skriver:

    Asså. Jag har läst denna text om och om igen och blir lika varm i själen varje gång. <3 TACK ALMIGHT SONJ. <3

  2. Hej Sonja skriver:

    :) :) :) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg