Alice Cooper till förskola i Lycksele!!

11:54 9 Apr 2015

Den här nyheten fick mig att skratta gott för mig själv i säkert två minuter (länk Folkbladet). 

 

cooper-vkwp-694.jpg

 

Det påminner mig om den där gången Varan-tv-gänget hade premiär med sin teaterföreställning i ”en håla mitt ute i ingenstans”, alltså i VILHELMINA. 

Helt plötsligt var vi Sveriges uppenbara medelpunkt och vi fick för en gångs skull ta del av en storslagen premiär. Jag glömmer det aldrig!

Och Alice Cooper på en förskola i Lycksele är ju något snarlikt.

Så här står det i artikeln efter att det har konstaterat att allt tyvärr bara är en miss: ”Barnen på Furuviks förskola får nöja sig med Mora Träsk som kommer till Lycksele i maj för att spela”.

Men har ni sett Mora träsk? Har ni det så vet ni att dom är ju fan värre än Alice Cooper ”Raise the dead Tour”. Jag minns när dom var och spelade i Vilhelmina när jag var liten (tyvärr var det inte premiär!) och jag blev fan kränkt över dom pyttesmå maradona-shortsen i silkesmaterial som minst ena Mora-Träskarn hade. För varje rörelse vibrerade hans håriga lår jättemycket. Ja det är så jag minns det i alla fall, sen vet jag inte om hjärnan förvrängt det och gett det hela monstruösa propotioner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg