Ska det va så jävla svårt att hitta en dräglig t-shirt till barnet?

9:43 12 Maj 2015

Idag var jag inne i Göteborg och då tänkte jag att jag lika gärna kunde passa på att försöka hitta nån t-shirt till min sistfödde. 

Just nu har han mest bara oformliga t-shirts som jag är osäker på vart dom ens kommer från. Många är stora nog för mig och det känns inte rätt, han är sju bast. 

Jag gick in med en rätt stor portion kämpaglöd och optimism i projektet men efter att ha varit inne på HM, KappAhl, Lindex, Stadium, Colors of Benetton och Åhlens så var jag rätt modfälld. 

Alla t-shirtar ser ju för fan exakt likadana ut överallt, och dom ser ut precis såhär: 

s0000007270464_f_w40_20150409141157.png

Vadå EASTHAM Authentic 94? Vad betyder det? Äkta västskinka 94?

hmprod.jpg

Mm ofta att man surfar i Sverige. Ofta att ungar max 10 år tar sin surfbräda och ba slänger sig ut i insjövattnet och catchar den perfekta vågen.

hmprod-1.jpg

Harlem 36?? NEW YORK?? Varför vill man klä barnet i sånt här och varför är det all over alla jävla klädhyllor i alla klädbutiker där priserna är någorlunda överkomliga!? 

Jag vill ha ett roligt, färgglatt plagg, gärna med tryck men UTAN NÅN JÄVLA SPORTTEXT OCH NÅN ORT I USA SOM JAG ÄR HELT OINTRESSERAD UTAV. Alla kläder ser ju ut som dom här ovanför. Alla utom dom riktigt dyra.

Hur kunde det gå så snett?

 

8 kommentarer | “Ska det va så jävla svårt att hitta en dräglig t-shirt till barnet?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anna skriver:

    Vet inte hur och varför det gick snett, men försök med second hand-butiker, eller Tradera om du inte ids leta efter nåt vettigt IRL.

    /Annas fräscha spartips
    http://www.agaredal.se

  2. Julia skriver:

    Det är så knas! Tycker att det är samma när man tänkt köpa en fin t-shirt i present till pojkvännen, hittar bara sådana tröjor (fast några storlekar större då) och annars är det dyrt :( Men kolla på hm:s hemsida, det fanns jättemånga fina där (som den med minionerna från Dumma mej <3)

  3. Kamrat Kalle skriver:

    Det är ju fint att du handlar kläder som mer eller mindre framställts av slavarbetare i Bangladesh, du kanske skulle lägga dina pengar på Svenska kläder istället. Men det är klart det är väl som jag skrivit förut om din medkänsla för de fattiga och utnyttjade, röd utåt blå i plånboken.

  4. Isblomma skriver:

    Åh Kamrat Kalle där är ju du igen, jag fattar vad du säger, men har du funderat på at zzzzzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzZZzzzzzzzzzzzzzzzzzpllllllrpppphhhhh

  5. Charlott skriver:

    fick mig att tänka på: [img]http://starecat.com/content/wp-content/uploads/thats-a-stupid-shirt-you-dont-surf-youve-never-surfed-lying-little-shit.jpg[/img]

  6. Jonas skriver:

    Ja, när du säger det… Och inte bara barn som dras med alla dessa kläder vars märken är established 1896.

  7. Suzyscissorhand skriver:

    Det är så roligt med dig Sonja. Du sätter ord på det andra kanske inte ens tänker på. Håller helt med dig, varför i sjutton kan dem inte göra roligare pojkkläder för?? Men på tjejsidan finns allt mellan himmel och jord…alla de stilar från gullig prinsessa till tuff tweenie. Pojkar ska dock vara klädda som sportiga highschool pojkar. Köp enfärgade t-shirts och tygfärger och gör egna tryck. Du har betydligt roligare figurer att bidra med. Kanske det till och med kan bli en affärside?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG