Efter kraschen – har köpt en ny cykel!

11:56 29 Jun 2015

Förra veckan gick min cykel av i två delar men idag är jag uppe på sadeln igen och ”rider” genom ”öknen” som den ”indian” jag är ”ment to be”. 

Jag älskar min nya cykel. Jag kan nog säga att den är min baby. Min baby bicyckle and I love it so. Vi har typ samma relation som Jack och Rose hade i Titanic – ni vet: ”If you jump, I jump”. 

Men gud varför liknar jag min relation till cykeln med ett par som träffades på ett sjunkande skepp varav den ena parten avled??? Allt jag menar är att ifall cykeln kör över ett gupp så guppar jag med. ”If you jump, I jump”, ni fattar va?

Jaja skit samma, jag köpte en med dubbla rör i stommen för att va säker samt frågade försäljaren/cykelexperten om han tror att den kommer att gå av på mitten. 

Han ba ”nä! den är osänkbar!”

Sa jag föresten att det är den största, lyxigaste cykeln som hittills byggts och att den saknar livbåtar?

4036432653_f0be804cd9.jpg

Hähä nä jag skojar bara. Allvarligt så är jag inte så orolig över att cykeln ska sjunka i Atlanten men det är klart, ju mer jag pratar om det här desto mer nervös blir jag.

Måste sluta innan jag får seriös dödsångest och inte vågar lämna lägenheten i rädsla för att meteorer ska landa i huvudet på mig. 

2 kommentarer | “Efter kraschen – har köpt en ny cykel!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ola skriver:

    Min grannes katt sprang bort i veckan! Min granne ska söka till journalisthögskolan med hittas lappen som antagningsprov.

  2. Ellen skriver:

    Grattis till den nya cykeln! Vilken färg och vilken cykel? Jag blev också med ny cykel nyss, en orange apollo, för min kära röda kronancykel blev stulen… Vet inte ur ,åmnga cyklar jag fått stulna men nu jäklar har jag bra lås och ska försöka låsa den minsta minut jag är borta från den…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg