Lästips: Valerie Kyeyune Backström

9:46 20 Aug 2015

Jag bara måste tipsa om min nöjesguidekollega Valerie Kyeyune Backström. Läs till exempel den här texten om att den här hiphopexplosionen kanske bara var en inkörsport till nåt annat för alla trendiga får. 

Jag älskar hennes texter, dom flödar som musik eller som poesi eller nåt annat som är vackert (en bäck?). Jag blir lågfrekvent exalterad varje gång jag ser henne länkas på Nöjesguiden för oavsett vad hon skriver om så vill jag läsa. Hennes ord skapar en underliggande känsla som väcker tankar typ långt inne. Jag tror att det är för att hon aldrig säger rakt ut exakt vad hon vill säga. Hon säger ungefär hälften och resten lämnar hon till läsaren. 

Det finns många bra skribenter men det finns få skribenter som använder sig av undermeningar lika naturligt som hon gör. Ja det är i alla fall så som jag tolkar hennes texter. Så därför vill jag tipsa om henne. 

Här kan ni hitta en hel radda av hennes texter. 

Läs tex denna om att Drake är en tönt eller denna om vita människor som oroar sig över svarta emojis.

valerie.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG