Lill-babs eventuella tankeläsning på Köpings befolkning

2:30 31 Aug 2015

lillbabas.pngIdag kom accent och när jag satt och bläddrade mellan olika artiklar uppfyllda av nykterhet så kom den här reklamen

img_2132.jpg

Succen i Köping fortsätter. JULKONSERT med lokala artister och… LILL-BABS

Men vad är det Lill-babs gör där i Köping,  sjunger och uppträder hon eller… läser hon tankar? Jag tycker att det ser ut som att hon gör det,  jag tycker att det ser ut som att hon kommer till Köping för att läsa tankar och för att ta kontroll över människor utan att dom märker något. Precis som Henrik Fexeus som har gjort den här läskiga gåvan till sitt levebröd. 

konsten-att-lasa-tankar-hur-du-forstar-och-paverkar-andra-utan-att-de-marker-nagot.jpg

Jag tycker inte om när människor ska försöka läsa tankar. Åtminstone när dom ska göra det med den där genomborrande blicken och fingret mot pannan, mot röd bakgrund i ett dunkelt rum. Det känns oärligt och skumt när folk försöker läsa tankar på det här sättet.

Vissa säger att folk blir galna vid fullmåne men det finns nog inget som kan göra en människa så galen som när nån stirrar på en och har fingret mot pannan och försöker påverka en utan att man märker nåt.

lillbabas.png

Men hoppas Köpingborna får det så trevligt och jag hoppas att Lill-Babs inte tar kontoll över dom i år heller. Enligt reklamen så är det ingen som har klagat under dom här fem åren men går hon samma linje som Fexeus så jobbar hon ju i det fördolda bortom människors vetskap om vad som egentligen pågår.

2 kommentarer | “Lill-babs eventuella tankeläsning på Köpings befolkning”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Felix skriver:

    Det hjälper liksom inte att Fexeus specialiserar sig på ”manipulation”. Han vill också ta bort dem negativa associationerna kring manipulation. Ibland tror jag nästan att han är en högfungerande sociopat.

  2. Hej Sonja skriver:

    läskigt är det i alla fall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg