MAN MÅSTE JU LEVA LITE

7:33 13 Aug 2015

Ikväll har jag ätit middag på Trattoria il Trullo som ligger vid kyrkan här i Kungälv. Det är en italiensk restaurang med en förkärlek till oljad furuvägg.

foto_2015-08-13_20_05_46.jpg

Det var gott. Jag tog nån ”tarantello del salmio” eller liknande och den smakade bra. Synd bara att jag är överkänslig mot gluten och känner mig lätt spyfärdig, svullen och småbajsig nu men det får det va värt ibland. MAN MÅSTE JU LEVA LITE.

På tal om att ”leva lite” så såg jag att det pågår Way out West-aktiviteter i Göteborg nu i helgen. Jag som var så säker på att det redan varit. Nöjesguiden hade nåt festtåg eller vad det var hit till väst och jag skäms nu över att jag skrev och frågade om det är nåt särskilt som händer i Göteborg i helgen eftersom dom fixat ett festtåg. Men herregud festivaler… vem har koll på det?? *ler tjuren Ferdinand*

Hoppas det blir nåt dramatiskt bråk om vegetariska korvar eller liknande i år igen, sånt är kul.

 

2 kommentarer | “MAN MÅSTE JU LEVA LITE”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Maggan skriver:

    Har du kollat upp att det på vårdcentralen? Glutenintolerans är en allvarlig tarmsjukdom och ska tas på största allvar. Att inte tåla gluten ska inte förväxlas med vanlig allergi.

  2. Freja skriver:

    Jag har hjärnmos så jag är inte 100% säker på om det var du som twittrade om tips var i Norrland du skulle flytta till… Ja, jag twittrade i alla fall illbaka (till dig eller kanske till någon heeeelt annan) och förordade Östersund. Och OM det nu var du som ställde frågan och OM det nu var dig jag svarade, här är huset för dig!

    http://www.hemnet.se/bostad/villa-11rum-karlslund-ostersunds-kommun-regementsgatan-9-7891040

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg