Var på nyöppnad restaurang i Varberg igår

12:14 10 Jan 2016

Barnens pappa har en klasskompis från gymnasiet som har startat en ny restaurang i Varberg. Det är en asiatisk restaurang som heter Zupperia och den ligger på bottenplan i Gallerian. 

Det var trevligt att få se ett bekant ansikte från Storuman för det är inte allt för ofta det händer. Hände det oftare skulle man tröttna men nu är det lika speciellt varje gång det händer. 

Vi valde buffé båda två och därifrån tog jag mest sushi men jag tog också friterade grejer och nån melon.

img_2535.jpg
Jag sitter alltså inte och ber på bilden utan håller händerna så för att det är skönt. 

Det var jättegott. 

img_2537.jpg

Här är sushi som Long (som klasskompisen kallas) kom ut med speciellt till oss. Han är lite av en sushikonstnär och medans vi var på restaurangen såg jag honom stå i köket och fota den här bilden som ligger på deras facebook (gå in och gilla bilden så får han fundera lite vart alla likes kommer ifrån).

Vi åt mongolisk mat också och han som stekte den visade sig också ha bott i Storuman. Det spelar ingen roll att vi aldrig har träffats förut, har man haft kontakt med någon av Vilhelminas kranskommuner så känner man ändå en stark koppling till varandra.

Jag blev jättemätt och belåten. Är ni av nån anledning kring Varberg så tycker jag gott att ni kan åka dit och äta. På vardagar serverar dom lunchbuffé och det vet jag är omtyckt. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp