Trailer Park Thursday!

10:37 10 Apr 2014

Svenskt var det här! Och så lite osvenskt med!

Hotline Miami 2: Wrong Number

I Göteborg sitter två begåvade unga herrar och snickrar på uppföljaren till ett av de bästa indieactiontitlarna någonsin: Hotline Miami. En top down, Alien Breedsk våldsodyssé genom ett neonskimrande 80-tals-Miami. Ett spel som dessutom kundre skryta med ett av spelhistoriens kanske bästa soundtrack (ryktet gör gällande att till och med musikkännaren (nej, det skriver jag inte bara för att han är min chef) Amat Levin ska ha uppskattat det). Kommer uppföljaren hålla hela vägen? Kommer vi kunna ta oss förbi den omdebatterade våldtäktsscenen? Kommer spelet vara lika självkritiskt som originalet var?

Allt jag ser är att det går att lägga skjutvapnen på sidan och blasta som en OG. Det räcker för att upprätthålla min hajp.

SOMA

I Helsingborg sitter ett gäng begåvade herrar och snickrar på ytterligare ett i raden av spel som gör allt för att skrämma oss från vettet. Penumbra- och Amnesia-spelen gjorde Frictional Games världskända som mästare på psykisk, tryckande skräck. Och om den senaste trailern för SOMA är något att gå efter lär det här inte bli ett steg i någon annan riktning. Lägg därtill klaustrofobiska undervattensmiljöer, liksom.

Blackwell Epiphany

”Peka och klicka-genren är död”. Om jag fick ett textkommando för varje gång jag sett eller hört någon hävda det skulle jag få ihop till en hel bok. Och om jag fick en hel bok för varje gång någon inledde en text om ett nytt peka och klicka-spel med att hävda motsatsen skulle jag ha böcker nog för ett helt bibliotek.

Wadjet Eye Games och Dave Gilbert ska avsluta Blackwell-trilogin, åtta år efter att det första spelet i serien släpptes. Vi kan, som vanligt, vänta oss charmig pixelgrafik och mysig b-filmskänsla. Om bara ett par veckor släpps Blackwell Epiphany. Vill du testa ett demo kan du göra det här. Och om du inte kan hålla dig utan verkligen måste spela ett ”nytt” peka och klicka-spel, köp Gemini Rue från samma utvecklare.

Bonus: Starr Mazer

Starr Mazer är inte ett spel, det är bara en trailer för något som borde bli ett spel. Internet, do ur thang. Det här måste bli av!

Starr Mazer from Imagos Films on Vimeo.

13 kommentarer | “Trailer Park Thursday!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. rihan skriver:

  I love your site very much I also want to make a website but I do not make it but your website is very sweet great website

 2. kkk skriver:

  I love your site very much I also want to make a website but I do not make it but your website is very sweet great website

 3. Great composition! I completely enjoyed reading your blog post. The information you handed was well- delved and presented in a clear and engaging manner.Nueva Jersey Violencia Doméstica Acto

 4. As of my last update in January 2022, ”Park Thursday” doesn’t seem to refer to a widely known event or concept. If it’s a specific local event or gathering, I recommend checking local community calendars, social media groups, or relevant websites for more information about Park Thursday in your area. Events and local activities can vary, and local sources are the best way to get the most accurate and up-to-date details.

  Apply for best jobs now .top recruitment agencies in pakistan.Thank you!

 5. Alfalah Host skriver:

  Trailer Park Thursday brings a weekly dose of humor, drama, and quirky characters from the colorful world of trailer parks. Viewers can expect a delightful fusion of comedic antics, heartwarming moments, and unexpected adventures that celebrate the charm and eccentricities of trailer park life. Tune in for a rollercoaster of emotions and laughter as Trailer Park Thursday delivers a captivating and entertaining experience.

  Best Digital Marketing Agency In Pakistan.
  Alfalah host

 6. 1. ”Thursday Trailer Park” is a weekly event showcasing the latest movie and game trailers, drawing enthusiasts to discuss upcoming releases.
  2. ”Trailer Park Thursdays” are dedicated to unveiling exciting previews of movies and games, fueling anticipation among fans.
  3. Every Thursday, the ”Trailer Park” comes alive with new movie and game trailers, sparking excitement and conversations in the entertainment community.

  Best Eye Hospital In Pakistan.
  Laser Vision Correction

 7. Alfalah Books skriver:

  ”Trailer Park Thursday” offers a weekly dose of excitement and anticipation as trailers for upcoming movies, TV shows, and games are released.

  It’s a curated showcase where enthusiasts can get a sneak peek into the latest offerings across various entertainment mediums.

  Whether it’s blockbuster films, highly anticipated series, or indie gems, Trailer Park Thursday is a hub for discovering what’s next in entertainment.

  Income Tax return file services in Pakistan.

 8. ”Trailer Park Thursday” is a weekly event celebrated by gaming communities, where new game trailers are eagerly anticipated and dissected by enthusiasts.

  It serves as a platform for game developers to unveil upcoming titles, generating excitement and anticipation among players worldwide.

  From blockbuster releases to indie gems, ”Trailer Park Thursday” offers a glimpse into the future of gaming, fueling speculation and discussion within the gaming community.

  Taxi service!!

  Airport taxi

 9. Crafts Emporium skriver:

  Keep your food piping hot with our stylish and durable hotpots. Whether you’re hosting a dinner party or enjoying a family meal, our hotpots ensure that your dishes stay warm and delicious until serving time.

  hot pot price in pakistan

 10. Allied materials skriver:

  In the heart of the trailer park, where rusted swing sets creak with the wind’s whispered secrets, Thursday brings a peculiar energy.
  Residents shuffle through narrow alleys, their whispers mingling with the clinking of beer bottles and the distant hum of flickering neon signs.

  Amidst the faded paint and peeling wallpaper, anticipation brews for a night where stories are shared, dreams take flight, and the mundane transforms into the extraordinary.

  ready mix concrete karachi

 11. I just had to share my experience with My Assignment Services UK for their incredible calculus assignment help.Their experts are absolute wizards when it comes to calculus. They’ve helped me tackle complex problems with ease, providing clear explanations and step-by-step solutions.What’s more, their turnaround time is impressive. Even when I needed last-minute assistance, they came through.If you’re struggling with calculus assignments, I highly recommend checking out My Assignment Services UK. They’ve been a lifesaver for me.

 12. Aisha skriver:

  Struggling with biology assignments? My Assignment Services offers expert biology assignment help to guide you through complex topics and concepts. With personalized support from experienced tutors, you can tackle assignments on genetics, ecology, physiology, and more with confidence. Don’t let biology assignments stress you out

 13. fatimah skriver:

  Facing a time crunch with your programming assignment? My Assignment Services offers urgent Programming Assignment Help. to ensure you meet your deadlines without compromising on quality. Their team of experienced programmers is ready to assist you with any coding task, no matter how complex. Get the expert support you need to complete your assignment on time and achieve academic success. Don’t let urgent deadlines stress you out – get help now!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg