Hip-hop + spel = <3?

12:03 26 Maj 2014

Vi måste snacka om det här med musikvideor och tv-spelsvurm.

Så här: jag är den första att erkänna att jag är svag för det. Stoppa in ett myntpling från Mario i din låt och du har min uppmärksamhet. Gör en musikvideo där du sugs in i en tjock-tv och IK+-fightas i tre och en halv minut – och jag kommer titta. Varje gång jag hör Biggie rappa ”Super Nintendo, Sega Genesis – when I was dead broke, man I couldn’t picture this” smälter jag. Jag tror inte jag är ensam om det här.

Det finns förstås massor att säga om det här. Om tv-spelen som en klassmarkör. Om nerdcore (låt mig återkomma till Mega-Ran/Random, han förtjänar ett eget inlägg). Men det måste också sägas att det är en smal väg att vandra, det där. Och det måste göras snyggt. För lika lätt som den globala gamerpeppen kan lyfta ditt youtube-klipp, kan det också sänka dig om du behandlar det ovarligt.

Som ”Vocab Slick” som släpper gamerflörtande video och samtidigt snackar om att ”refresha” din framerate. Come on, son.


 

Här är min topp 3-lista över spelrelaterade (hiphop)musikvideor.

D Double E – Streetfighter Riddim

Okej, jag har inte riktigt släppt den här grime-grejen än. Eller det är kanske inte så konstigt eftersom jag fortfarande älskar Drum’n’bass, UK garage, 2-step, UK Funky och allt vad de nu kan tänkas heta. Så när D Double E hjärtar Streetfighter har jag ruskigt svårt att sitta still. BLUKUBLUKU!

Pato Pooh – Follow Me

Jag hade äran att intervjua det unga geniet Maceo Frost, han som gjorde Pato Poohs Follow Me (featuring hardcoregamern Adam Tensta), för en text till Cap & Design för ett par år sedan. Där berättade Maceo grundligt om både sin kärlek till spel och hur han gjort videon till Follow Me. Svårt att inte älska.

Gowe – Aurora

Jag har ingen som helst aning om vem Gowe är. Och ärligt talat är jag inget jättefan av låten. Men videon. VIDEON. Allt det här grundar sig naturligtvis i min kärlek för Paul Robertson, en pixelkonstnär som bland annat varit inblandad i Scott Pilgrim- och Mercenary Kings-spelen.

Vilka är dina favoriter och vilka har jag missat?

51 kommentarer | “Hip-hop + spel = <3?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Sam Maxwell skriver:

  I think that the click speed test is a self-defining thing. You click, click and click for the limited period of time. In this test, you check your clicking speed (Click Test).

 2. arvind rao skriver:

  This is the easiest way to know how to hack an Instagram account online without downloading any file or anything. visit here https://myighack.com/

 3. Get professional coursework help from UK native experts to boost your grades. We at assignment editors pro have a dedicated team of coursework experts that provide the best consultancy to students and academic professionals. Get in touch now with our experts and choose your coursework expert to boost your grades.

 4. Think360studio skriver:

  Why should you work with the top ReactJS development Agency? What justifies choosing Think360studio? On numerous listing platforms, the company has been listed as one of the Top ReactJs App Development Companies in the USA. due to the ease with which our team’s expertise enables firms to construct interactive user interfaces for high-end web app development solutions.

  https://think360studio.com/usa/nodejs-development-california

 5. I like the helpful info you provide in your articles. I will bookmark
  your blog and test it again here regularly. I am relatively sure I’ll be informed of lots of new
  stuff properly here! Best of luck with the following!
  field sales tracking software

 6. Thank you so much for sharing this amazing article.

 7. I like the helpful info you provide in your articles. I will bookmark
  your blog and test it again here regularly. I am relatively sure I’ll be informed of lots of new
  stuff properly here! Best of luck with the following!

 8. valentina rosy skriver:

  new jersey divorce lawyerThank you for providing such a beautiful content and Your blog provided some useful information.Keep on sharing more.your explanations was too good.Each of your stuff is so pleasurable and valuable.Keep on sharing more.

 9. What a fantabulous post this has been. Never seen this kind of useful post. I am grateful to you and expect more number of posts like these. Thank you very much

  divorce lawyers fairfax va

 10. ”Can you elaborate on the connection between HIP-HOP and SPEL, and how they contribute to creating a meaningful <3 (heart) experience?"

 11. Were the images and multimedia elements effective in enhancing your understanding of the content? Greeting : Telkom University

 12. Om du pratar om spel som kombinerar hip-hop-musik eller kulturella element, finns det några exempel på spel som har integrerat hip-hop på olika sätt:

  1. **”Def Jam: Fight for NY” (2004):**
  – Ett kampsportsspel där spelare kan anpassa sin karaktär och tävla mot andra inom den hiphop-inspirerade gatukampsscenen. Spelet innehåller många kända hiphop-artister och deras musik.

  2. **”NBA 2K”-serien:**
  – Många titlar inom ”NBA 2K”-serien har inkluderat en stark representation av hip-hop-musik och kultur. Soundtracket har ofta kuraterats för att inkludera populära låtar från hip-hop-genren.

  Apply now for best jobs .best recruitment agencies in pakistan.Thank you!

 13. Alfalah Host skriver:

  Hip hop is a dynamic and influential genre that encompasses elements of music, dance, and artistry. Originating from the Bronx in the 1970s, hip hop has evolved into a global cultural phenomenon, shaping fashion, language, and social activism. Its fusion of beats, rhymes, and storytelling continues to resonate with diverse audiences worldwide.

  Best Digital Marketing Agency In Pakistan.
  Alfalah host

 14. The fusion of hip hop and gaming creates a dynamic and immersive cultural experience for enthusiasts.
  Incorporating hip hop music into gaming enhances the atmosphere, energy, and storytelling within games.
  This synergy celebrates creativity, diversity, and the intersection of art forms, captivating audiences across both hip hop and gaming communities.

  Best Eye Hospital In Pakistan.
  Laser Vision Correction

 15. 1. **Cultural Fusion**: The blend of hip hop and gaming creates a vibrant cultural synergy, appealing to a diverse audience by combining rhythmic musical expressions with interactive digital experiences.

  2. **Creative Influence**: Hip hop artists contribute to the gaming world through soundtracks, character voices, and narratives, infusing games with the genre’s distinctive style and energy, enhancing storytelling and gameplay immersion.

  3. **Community Connections**: This merger strengthens community bonds, as fans of both hip hop and gaming often share similar values and experiences, leading to collaborative events, crossover promotions, and shared creative projects that resonate deeply with audiences.

  Black Cabs

 16. Crafts Emporium skriver:

  Serve in style with our versatile and elegant trays. Perfect for entertaining guests or enjoying a cozy meal at home, our trays are designed to add a touch of sophistication to any occasion. With a variety of sizes and designs to choose from, you’ll find the perfect tray for every need.

  wooden trays for sale

 17. Allied materials skriver:

  In the vibrant fusion of Hip Hop and gaming, beats become the rhythm of virtual battles, syncing perfectly with the adrenaline rush of gameplay.

  Each lyric flows like a masterful combo, narrating the triumphs and challenges within pixelated worlds.
  Together, they form an unstoppable synergy, elevating the gaming experience to a whole new level of immersion and cultural resonance.

  ready mix concrete Pakistan

 18. Hip hop is a dynamic and influential genre that encompasses elements of music, dance, and artistry. Originating from the Bronx in the 1970s, hip hop has evolved into a global cultural phenomenon, shaping fashion, language, and social activism. Its fusion of beats, rhymes, and storytelling continues to resonate with diverse audiences worldwide.

 19. Hip hop is a dynamic and influential genre that encompasses elements of music, dance, and artistry. Originating from the Bronx in the 1970s, hip hop has evolved into a global cultural phenomenon, shaping fashion, language, and social activism. Its fusion of beats, rhymes, and storytelling continues to resonate with diverse audiences worldwide.

  Best Digital Marketing Agency In Pakistan!

 20. Hip hop is a dynamic and influential genre that encompasses elements of music, dance, and artistry. Originating from the Bronx in the 1970s, hip hop has evolved into a global cultural phenomenon, shaping fashion, language, and social activism. Its fusion of beats, rhymes, and storytelling continues to resonate with diverse audiences worldwide.
  SEO Expert In Pakistan!

 21. Hur tror du att musikvideor som inkorporerar tv-spelsreferenser kan balansera mellan att vara underhållande för fans av både musik och spel samtidigt som de undviker att verka oförskämda eller förminskande gentemot spelkulturen? Telkom University

 22. Your article masterfully navigates through complex subject matter, weaving together compelling narratives and astute analysis to captivate readers and inspire deeper reflection on the issues at hand.” Telkom University

 23. Müller skriver:

  Spännande artikel om hip-hop-spel! När jag skrev min senaste uppsats och behövde hjälp från hausarbeit-schreiben, insåg jag hur viktigt det är med bra referenser och inspiration. Musik och spel kan verkligen ge nya perspektiv och idéer för akademiskt arbete.

 24. Alisa skriver:

  Your pet may still be able to book a separate trip if you won’t be travelling with them on the same aircraft. Pet Connect is a service offered by Alaska Airlines on some flights, depending on the location and weather.

  You’ll need to fulfil a number of conditions, such as giving your pet access to food and water, a durable and comfy carrier, and a health certificate, much as when checking them in as luggage.

  Alaska only permits travel with unaccompanied dogs between the 45–85 degree temperature range. It’s feasible to provide an exemption

 25. Petar skriver:

  Delta Airlines’ Pet Policy offers convenient in-cabin and cargo options. Small pets can travel in-cabin for a fee, while larger animals go in the cargo hold. Health and vaccination records required.

  Contact this no +1-716-791-9668, I hope help for your.

 26. Petar skriver:

  Delta Airlines’ Pet Policy ensures safe travel for pets. Small pets can fly in-cabin, while larger ones are accommodated in the cargo hold. Health documents and fees apply. Convenient and pet-friendly!

  Contact this no +1-716-791-9668, I hope help for your.

 27. Alisa skriver:

  https://data.cdp.net/nominate/26633
  The cost of cancelling an Alaska Airlines flight varies, depending on the circumstances. It is free for a refundable flight. The entire money will be returned to the original payment method you used. Within 24 hours after booking, you cannot receive a cash price refund for the majority of other flights; however, you will receive a credit towards future travel.

 28. Alisa skriver:

  https://data.cdp.net/nominate/27379
  One of the most well-known airlines in the United States of America is Alaska Airlines. When we compare the size of its fleet, the number of people it serves, and the number of scheduled passengers it carries, it comes in at number five among American airlines.

  Serving a vast route network linking over 116 cities, Alaska Airlines collaborates with its regional partners, SkyWest Airlines and Horizon Air. Moreover, the American airline oversees its activities from five hubs, the main one being in Seattle/Tacoma.

  Alaska Airlines does not currently belong to any of the three main airline alliances. However, the business intends to sign up with Oneworld by the end of 2021. In 2020, the airline will employ more than 16,000 people overall.

 29. VAIBHAV skriver:

  Philippine Airlines Cancellation Policy Cancel Flight Philippine Name Correction date change

 30. VAIBHAV skriver:

  (!!1-716-791-9668!!) How to cancellation & Refund policy for United Airlines Ticket

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp