Spelskapet går live!

10:40 12 Jul 2014


Klockan 12 idag smäller det! Kawa och vänner drar igång det spelmaraton som kommit att kallas ”Spelskapet”. 24 timmar datorspel med Kawa Zolfagary – till förmån för tjej- och kvinnojourer. Och det blir typ lika många olika spel som det är timmar på dygnet. Eller vad sägs om bredden i det här: från klassisk långbensactoion i Goof Troop till truckerslacking i Euro Truck Simulator – och där emellan kommer till exempel ett härligt skräckblock och en hel del indie.

Kawa har skvallrat om att en hel del kändisar kommer att dyka upp – antingen i analog eller digital form. Det ryktas till exempel om P3 Spels Angelica Norgren, Stanley Parables William Pugh och kanske… nej, det vet jag inte om jag får avslöja än.

Du ser strömmen antingen på Spelskapet-sidan eller på Twitch. Kom ihåg att regga dig på Twitch så ses vi i chatten! Pepp!

4 kommentarer | “Spelskapet går live!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. FCrei SIiei skriver:

  Instead, fill up your own reusable water bottle in the morning and refill it as needed throughout the day.

 2. FCrei SIiei skriver:

  Whatever kind of drink you prefer—from iced tea to smoothies to bottled sodas—it’s cheaper to bring your own from home instead of buying it at a shop or vending machine while you’re out.

 3. Rrei SIieiee skriver:

  If you like flavored coffee, buy syrups and flavored creamers to make your coffee taste the way you like it.

 4. Puweo Diroe skriver:

  Little changes can affect those https://dltutuapp.com/tutuapp-download/ around you positively, so choose wisely.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG