#Spelskapet – uppföljningen

11:39 14 Jul 2014


Kawa Zolfagary och vänner har just avslutat ett fantastiskt lyckat spelmaraton – och samlat ihop 25 000 spänn till välgörande ändamål. Spelbloggen tog ett snack med en märkbart mosig Kawa.

24 timmars spelmaraton är över. Hur gick det?!
Det gick långt över förväntningarna. Vi samlade in över 25 000 kronor till Terrafem! Kan knappt tro det själv faktiskt. Vi hade bara en liten teknisk miss när nätet la ner runt midnatt men strömmen kom snabbt upp igen och i övrigt funkade allt mer eller mindre felfritt.

Ett dygn framför datorn. När var det som tuffast?
Personligen var det nog svårast när jag skulle spela Hotline Miami. Hade inte sovit på 24 timmar och tittarna hade uppfyllt ett donationsmål som gick ut på att jag inte fick använda vapen. Det blev riktigt svettigt då.

…och vad var roligast?
Oj, så svårt att komma på en enda sak som var roligast. När Oishi spelade The Stanley Parable och blev arg på spelet, samtidigt som vi hade med oss spelets skapare William Pugh var en höjdare. Eller när My som aldrig spelat TV-spel gick från att vara helt vilse till att spela Brothers som ett proffs. Det finns så mycket som hände som jag fullkomligen älskade. Just ja, när vi nästan skrämde Micke till döds under Outlast också.

Vad blir nästa grej för Spelskapet? Globen?
Om en podcast kan fylla Globen så kan vi också. Nä men vi sitter just nu och utvärderar hur det gick och har planer på att hinna arrangera ett nytt evenemang till sen höst, tidig vinter. Det finns mycket vi kan göra bättre och mycket vi gjorde bra. Men först ska vi sova och kanske gå ut i solen. Eller ja, ska bara spela några timmar först, sen så.

En kommentar | “#Spelskapet – uppföljningen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. delete cookies skriver:

    its only comments that have been removed from my blog have been hateful / homophobic in nature. The ridicule you will be happy to specify a little closer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg