When there’s no more room in hell, the dead will walk the earth

11:18 4 Jul 2014

Först: tack för alla kondoleanser. Min förlorade DayZ-karaktär kommer aldrig tillbaka (även om jag in i det sista hoppades att spelet skulle bugga tillbaka henne), så det känns bra att veta att jag i alla fall har ert stöd.

Jag har nu påbörjat ett nytt liv i postapokalyptiska Chernarus. Världen rullar på, också efter att mänskligheten reducerats till en sorglig samling ruggiga överlevare. För bara några veckor sedan uppdaterades DayZ med ett någorlunda rikt djurliv, som spelarna kan jaga. Igår träffade vi på vår första hjort. Eftersom vi alla tre var nyspawnade hade vi dock inte lyckats hitta något skjutvapen. Men vi bestämde oss för att inte låta det hindra oss. Jag och Mattias sprang efter det mäktiga djuret med en jordhacka och en brandsläckare (brandsläckaren är fortfarande ett av de mer kraftfulla närstridsvapnen i spelet). Efter en lång jakt till fots bestämde sig Patrick, till vänster på bilden, att joina in med sin machete – trots att han tyckte att det kändes farligt.

Ungefär två sekunder efter att den här bilden togs råkade Mattias sätta hackan i ryggen på Patrick, som dog direkt.

Livet har sin gilla gång i Chernarus.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp