Fiskar slåss i Street Fighter – tusentals människor i publiken

10:12 21 Aug 2014

I avdelningen ”märkliga saker som spelar tv-spel” har vi, tydligen, kommit till guldfiskarna. Den här vändan handlar det om folk som ställt upp kameror som registrerar hur deras fiskar rör sig i sina akvarium. Fiskar som spelar Pokémon är kanske något som tyckte att det där när hela internet spelade samma Pokémon-spel var lite för uppstyrt. Men min favorit är nog ändå Fish plays Streetfighter.

Det är den guldfärgade Aquarius mot den svarta (förlåt, jag kan inget om fiskar) Robert the Bruce. Fiskarna har slagits i ett par dagar nu, och tydligen har Robert the Bruce varit i princip oslagbar sedan de bytte till Street fighter 2 Turbo. Jag har haft strömmen på i omgångar. Nu senast i en timme på förmiddagen. Under den timmen har inte ett enda slag utbytts. De står på precis lite mer än armlängds avstånd och vevar på.

TRASIG LÄNK

Någon skulle kanske hävda att fiskarna bevakar sina positioner. Någon annan skulle kanske hävda att det är fiskar, de har inte en enda jävla aning. Jag såg just en som hävdade att Robert såg ut att simma med magen uppåt. Direkt efter följde tio stycken ”RIP Robert” utbrott i chatten. Det är ju ändå 3000 pers som sitter och kollar liksom. Själv kan jag inte låta bli att fundera över om det finns någon slags utomjordiska overlords som gjort exakt samma sak med oss människor. Varje gång jag går in i köket drar jag av en uppercut i något superavancerat alienspel. Svindlande.

I inlägget jag skrev om när Twitch spelade Pokémon drog jag den där gamla tusen apor-referensen. Som jag ser det är den här twitch-trendens slutgiltiga mål att prova just den tesen. Frågan är bara vilken spel tusen apor skulle spela för maximal effekt?

3 kommentarer | “Fiskar slåss i Street Fighter – tusentals människor i publiken”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Thanks for sharing such content with us

  2. the article is superb. I really appreciate your work. thanks for sharing it with us. the quality in your work is at pro level

  3. the article is superb. I really appreciate your work. thanks for sharing it with us. the quality in your work is at pro level

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp