Sommarens bästa mobilspel

9:53 5 Aug 2014

Det finns väldigt många tecken på att saker och ting inte är som de borde vara på den här planeten. Ett väldigt aktuellt sådant är det faktum att det i princip är omöjligt att spela mobilspel utomhus på sommaren. 30 grader varmt i luften och en mobil som kämpar för att rita upp snygga spel gör att batteritiden sänks till typ tre och en halv minut. Fantasibilden där du ligger och skrattspelar supergrymma spel i hängmattan byts liksom ut mot en där du jonglerar glödande kol.

MEN det borde ju inte hindra någon.

Här är mina topp 3-spel jag lekt med i sommar:

Sky Force 2014
Ladda ner här.
Pris: Gratis!

Shoot ‘em up i klassiskt snitt, men med en modern ekonomisk modell. Dvs spelet är gratis – men hoppas att du ska slösa pengar på nya liv och uppgraderingar (inte så frustrerande som det låter). Jag älskar det här. Förbehållslöst.

Monsters ate my birthday cake
Köp här.
Pris: 38 kr

Tänk dig själv: du vaknar upp på din födelsedag och förväntar dig tårta till frukost. Och så finns det ingen tårta där. Jag hatar när det händer. I Monsters Ate My Birthday Cake får jag äntligen chansen att leta reda på alla de där tårtorna som försvunnit genom åren. Med hjälp av ett gäng sjukt söta monster. Ett pussligt äventyr som funkar för hela familjen. Jag fullkomligt älskar den visuella designen.

Fates Forever
Ladda ner här.
Pris: Gratis

Om det finns en sak som delar spelvärlden i två just nu så är det MOBA-spel. Många av de äldre spelarna säger saker som att ”det finns inget som får mig att känna mig så gammal som League of Legends”, samtidigt som de yngre behandlar de här spelen som en ny religion. Fates Forever är ett gratis-MOBA som funkar hur bra som helst på din surfplatta. Det är snabbt, snyggt och ruskigt jävla roligt. Och det säger jag inte bara för att verka yngre än vad jag är. Alls.

Nästa vecka kommer klassiska Veckans/Världens bästa mobilspel komma igång igen. Tills dess gör ni bäst i att försöka elda upp era mobiler med ovanstående lir.

4 kommentarer | “Sommarens bästa mobilspel”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Tristan Leroy skriver:

    It just takes making some https://vidmate.onl/ changes at home (some big, some small, and some really fun!) and working together as a family, and we’re here to show you how to get started.

  2. Evanborn skriver:

    With respect to the need to acquire writing help from experts, a student has to https://rankmywriter.com/customwritings-com-review find the right site to request assistance from. Currently, there are numerous services online that all claim to offer great quality assignment help.

  3. To request assistance from Currently, there are numerous services online that all claim to offer great quality assignment help.

  4. litreview skriver:

    I sat down to write my essay finally but I’m stuck on the introduction and even write my first paragraph. Can you help? We can and we will help write your essay filled with unique content and a fresh look on a topic. Writer’s block means you need to recharge batteries and take care of other tasks. It also means that you should have the essay dealt with by someone else. Ideally, by one of our experienced essay writers!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg