Arya Stark spelar stenålders-Nintendo – och flippar dubbla långfingret?!

12:30 9 Sep 2014

Jag vet att det finns ett skämt här någonstans. Det handlar om en fet tron – och tv-spel. Eller typ om hur sjukt det skulle vara om George RR Martin skulle placera en magisk tv-spelskonsol någonstans i Westeros. Det ställer ju också en del frågor. Typ vilket spel skulle Tyrion helst nöta när han inte glider runt på dass med armborst? 

Anyways, ”Teens react” är en uppföljare till en videoserie som heter ”Kids react” – som gick ut på att ungar såg virala videor och… reagerade. ”Teens react” är samma sak, fast med andra topics. I det här avsnittet handlar det till exempel om Nintendos 8-bitarskonsol, NES.

…och ja, jag är fullständigt övertygad om att den enbart är gjord för att påminna mig om exakt hur gammal jag är. För hur mycket jag än dör när Arya S… Maisie Williams blåser I KONSOLEN gör det inget för att dämpa känslan av att jag med stormsteg sprintar mot min egen grav. Uppskattar dock att hon klätt sig i Fresh Prince-kläder så att jag i alla fall ska känna mig lite hemma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg