Luis Suarez är så ond att han inte ens får vara med i tv-spel

11:46 1 Okt 2014

Du kanske känner till Luis Suarez? Alltså världens i särklass mest osympatiske fotbollsspelare just nu. Hans senaste klavertramp (ett av väldigt många) var när han bet italienske backen Giorgio Chiellini under VM-turneringen i somras.
 

För det där bettet fick Suarez fyra månaders (och nio landslagsmatchers) avstängning. Men det är inte bara IRL som den här avstängningen gäller. Också i spelens värld är den satt i bruk. I FIFA 15 går det nämligen inte att spela med Suarez i annat än vänskapsmatcher – och så kommer det fortsätta vara det till den 26 oktober.

Luis Suarez är alltså för ond för att få vara med i ett tv-spel. Och kom då ihåg att tv-spelsvärlden ändå haft ett par väldigt onda slutbossar.

Bowser.

Purple Tentacle

Hitler.

Jag har nog aldrig tyckt så mycket om Electronic Arts som i detta nu.

3 kommentarer | “Luis Suarez är så ond att han inte ens får vara med i tv-spel”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Caroline skriver:

    Avgudar att du inledde onda tv-spelskaraktärer med Bowser :)

  2. Sabir skriver:

    We had been making some great moves by deciding to get the snapchat hack online at http://howtosnaphack.com/ online and you can be interstingly getting the password.

  3. sabir skriver:

    I have been thinking of the website that can always be trusted upon for the instagram hack account at http://ighack.net for the password.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp