Nintendo uppmanar till plankning?!

11:55 27 Nov 2014

amiibo.jpg

Den absolut roligaste nyheten som kommit ur Nintendos senaste försök att tjäna pengar på plast (dvs Skylanders-klonen Amiibo)? Att det går att gratisåka på rysk tunnelbana med dom. Helt plötsligt blev den där 150 spänn dyra plastleksaken otroligt intressant och användbar.

Nu är bara frågan om någon testat det här i Sverige?

(Tipstack till Thomas A!)

(Länken till originalklippet hittar du genom att klicka här!)

 

2 kommentarer | “Nintendo uppmanar till plankning?!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Andre skriver:

  Klart det funkar i Sverige med, det är ju trots allt bara ett RFID chip som har ett visst ID inprogrammerat. Eftersom du med Skylanders får en RFID läsare och skrivare, så bör du kunna skriva in samma information som finns på SL korten på Skylandersfiguren och därmed kunna använda denna som SL kort.

  http://danlearnsstuff.blogspot.se/2013/11/skylanders-hacking.html

  Problemet är bara att om nån nu snor infon från ditt kort, så är det du som får betala om det är ett kontantkort du har. Det är inte särskilt svårt att sno infon från ett RFID chip.

  http://www.youtube.com/watch?v=DZp24Twkykw

 2. Jone Martin skriver:

  From your efforts, we keep maintain itself according to new trend. From your blog, I am always being aware from new upcoming collection. Moreover, I am give you a Impact Windows Services in Miami . You can get our service on commercial and residential zone.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg