Tidernas mest framgångsrika Kickstarter: kattungeexplosioner

12:16 10 Feb 2015

Om nio dagar kommer Kickstarters mest framgångsrika crowdfundingkampanj någonsin avslutas. Över 145 000 personer har backat kampanjen. Projektstartarna bad om 10 000 dollar – och nu är de uppe i nära 5,8 miljoner dollar. Vad spelet handlar om? Exploderande kattungar.

Ja, visst låter det lite roligt. Och kortspel är ju det senaste (se bara på omåttligt populära Hearthstone!). Men jag har ändå svårt att hänga med i internets logik. Tanken om att vara först med att gilla/donera till något som är lite galet och knasigt driver ju de mest märkliga koncept till verkligheten. Och vad ska egentligen de här typ 50 miljoner kronorna gå till? Att trycka kortlekar i rent guld?

Vill du också kickstarta kortlekar? Gör det här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp