2:21 21 Apr 2017

I förra veckan käkade jag middag med Mischa Billing (ni vet, Sveriges Mästerkock). Edin Dzemat (vinnare av Kockarnas Kamp 2016) och  Jonas Andersen (bartender) hade tillsammans skapat en meny utifrån Zacapa (rom), allt gick under namnet ”Nuet” och man fick stoppa sin mobiltelefon i en liten låda under själva middagen.

Peppad kille. Middagen får ett klart bättre betyg än vad min tröja vill ge tillkänna.

Hela kalaset rullar vidare till Sjömagasinet i Göteborg i nästa vecka, och går att boka här för den som är peppad.

2:13 10 Apr 2017

Kom hem i helgen efter en drömresa i Kentucky och New York. En fantastisk resa, med ett abrupt avslut då telefonen började ringa hemifrån samma dag som jag skulle sätta mig på en långflygning mot Stockholm. Nu är jag hemma igen iallafall, och det är jag glad för.

Berättar mer om resan senare. Tillsvidare får ni en bild på en kyckling.

2:49 2 Apr 2017

Japp det är den 2 april idag och japp vi hade ett par aprilskämt här på NG under gårdagen. Det ena var om ”nya formatet på Skam” och det andra mer Göteborgsinriktat om Hisingsskylten som blev Summerburst.

Det smög sig också in en notis om Gentrify, som var ett aprilskämt signerat Hyresgästföreningen.

Nu återgår vi till det normala här och lovar att inte lura någon åtminstone den närmaste tiden och åtminstone inte med flit. Ha en fin söndag!

11:30 29 Mar 2017

Äntligen! vill jag ropa ut. SAS lanserar nya snacks och drycker på alla flyg inom Europa.

Förutom bärs från Mikkeller kommer nu även deras vodka att finnas, tillsammans med whisky från Mackmyra. På den alkoholfria fronten tillkommer Ringis äppeljuice, och bland snacksen kakor från Tantens Bageri.

De nya snacksen och dryckerna ingår i priset på SAS Plus och kan köpas till på SAS Go.

Det här är INTE ett sponsrat inlägg (I wish).

12:49 27 Mar 2017

I veckan besökte jag Haymarkets restaurang Pauls som dagen till ära gästades av den Londonbaserade kocken Chris Thompson (t.v. i bild). Han jobbar idag på Zelman Meats men har tidigare lagat mat på krogar som Maze och Duck & Waffle.

Såhär såg menyn ut, och det började bildligt talat urstarkt med en krispig grisknorr. Starkt på ett annat sätt blev det sedan med Thai Explosion, som smakade exakt som den hette. Allt avslutades med en av de bättre efterrätter jag har ätit på senare år.

Överlag ett väldigt roligt gästspel och jag hoppas han får sin egen krog i London inom en nära framtid.

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla