Michelinstjärnornas pris

23:48 3 Nov 2015
Jesus kristus och alla hans lärjungar, jag är så vansinnigt busy just nu. Kanske inte med andras mått, men när har man någonsin tagit deras åsikt i beaktning. Oavsett har jag fullt upp, och när jag inte har fullt upp ägnar jag mig åt rekreation, exempelvis genom att konsumera kultur.
Igår såg jag dokumentärfilmen Hunger som finns på SVT Play. Den handlar om Stockholmskrogen Frantzén Lindeberg och om personerna Björn Frantzén och Daniel Lindeberg. Och om relationen de har till varandra, hur den förändras i och med att michelinstjärnorna blir fler. Jag tycker om att konsumera mat i videoform, men var inte beredd på att bli så berörd av filmen. Eller ska jag kanske säga… illa berörd.
I maj 2013 bytte krogen namn till Frantzén, i samband med att Daniel Lindeberg lämnade duon. Här kan du se filmen. Skynda fynda, den finns kvar fram till 28 november.
/Slaktarn

En kommentar | “Michelinstjärnornas pris”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Michaela skriver:

    Tack för amazing tips, tack också för den nästintill enda värda matbloggen just nu!!

    /Restaurangare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG