10 anime mat-gifar som får allt att kännas bra igen

23:22 2 Okt 2016

Att försjunka i en behaglig hypnos över olika mattillverknings-gifar är ett av mitt livs största källor till njutning. Det enda i samma kategori som möjligen skulle kunna bräcka alla duktiga maskiner (den här kringelmakaren tillexempel!) är mat-gifar på temat anime. Här har jag samlat tio stycken som är särskilt tillfredsställande. Se själv.

Det går inte att välja en favorit, men om jag måste säger jag den näst sista. Den med sockerbiten. Den är så lugnande och trösterik att det egentligen bara är dumhet som hindrar en från att projicera en loop av den på väggen mittemot sängen.

/Slaktarn

3 kommentarer | “10 anime mat-gifar som får allt att kännas bra igen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. birrgit skriver:

    Vilka filmer kommer de ifrån? Jag tycker också att elden i Howl’s moving castle är så fin när de tillagar ägg och bacon på den och den får äggskalen https://67.media.tumblr.com/ec6abfc45443d1ec39e23fa39af4d262/tumblr_n2jpittUtp1ttmhcxo1_500.gif

  2. etereal skriver:

    Kan tipsa om Food Wars för fantastisk matlagnings-anime!

    https://en.wikipedia.org/wiki/Food_Wars!:_Shokugeki_no_Soma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG