Polarbröd + Arket = Sant

20:44 30 Aug 2017

H&M-koncernens nya satsning Arket har i dagarna slagit upp portarna till första butiken, belägen i London. I den finns en kafédel, och det kommer det finnas i de flesta av de andra ännu ej öppnade Arket-butikerna också. Då kan man ju fråga sig, vad tänker de servera där?

Svaret är: polarbröd. Bland annat. Maten ska vara baserad på det nya nordiska köket, och ha fokus på ”naturliga ingredienser och välbefinnande”. Och det är här vår kära polarkaka kommer in i bilden – på samtliga Arket-kaféer i världen ska den serveras i ekologisk tappning och toppas med olika vegetariska fyllningar.

– Vi är oerhört glada att samarbeta med Arket och ser med stor spänning fram emot ett för Polarbröd helt nytt sammanhang att sprida den nordiska mat- och brödkulturen, säger Sophie Everljung som är market innovation manager på Polarbröd i ett pressmeddelande.

Kul att polarkakan får se sig om ute i världen.

/Slaktarn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg