Saker att göra en söndag

12:14 2 Sep 2012

Idag är en typiskt bra dag att sitta hemma och slappa framför tv:n hela dagen och kanske skicka en stilla bön till tv-gudarna om ett Project Runway/ANTM-maraton på tv 3. Men de enda maraton jag ser i tablån idag är Vem vet mest? och Ghost Whisperer på kanal 11. Ej samma sak. Vem orkar liksom med Jennifer Love Hewitt mer än en kvart i taget? Så här kommer tre asbra tips istället:

1. Troma movies: Troma Entertainment är ett independet filmbolag som bland annat gör zombiefilmer med 50-talskänsla. Nu lägger de ut flera av sina filmer for free på youtube. Tipstack till Marius.

2. Movies found online: Filmer, serier, obskyra dokumentärer streamat. Hur bra som helst och den har bland annat en av mina favvodokumentärer: Guys and Dolls som handlar om amerikanska män som beställer Real Dolls (typ Lars and the Real Girl, fast på riktigt).

3. Docutube: En tumblr-blogg som samlar dokumentärer som ligger på youtube. Innehåller bland annat klassikern Style Wars från 1983 om graffitin (och hiphopen generellt) i New York, kul om man är intresserad av folk som Crazy Legs (Rock Steady Crew) och tidiga graffitimålare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg