Var du kommer ifrån: The Big Bang Theory

12:07 6 Sep 2012

Alltså den här bilden! Ibland är det värt att ta en titt i backspegeln, här är skådespelarna i The Big Bang Theorys tidigare gig:

Johnny Galecki. Här är ett klipp från när han var med i tv-serien Blossom 1991, vilket ju så klart är kul eftersom Mayim Bialik som spelade Blossom var med i The Big Bang Theory 19 år senare.

Samma sak gäller tv-serien Rosanne där han var med rätt länge (92-97) och spelade Sara Gilberts pojkvän:

Nu förtiden är ju även hon med i The Big Bang Theory. Kul också med det här cast-fotot jag hittade från Rosanne, ni ser längst upp till höger? Laurie Metcalf som spelar Sheldons mamma! (Och Sarah Chalke från Scrubs nedanför)

Så på tal om Sheldon, eller Jim Parsons som han ju egentligen heter.. Hans allra första gig var som guide i tv-serien Ed, ni vet den där advokaten som köpte en bowlinghall i sin hemstad bla bla?:

Kaley Cuoco är världens just nu näst bäst betalda tv-skådis i komedigenren (efter Ashton Kutcher), hon har ett sjukt långt CV och är kanske mest känd för sin tid på sit-comen 8 simple rules…, men det hela började med att hon spelade huvudkaraktärer när de var små i flashbacks. Till exempel Angela i Mitt så kallade liv och Ellen Degeneres i den där gamla komediserien hon hade innan hon blev en talk show:

Simon Helberg har spelat en hel del ”College Roomate” och senare varit med en del i Vänner-spin offen Joey. Men det är inte lika kul som rollen han hade i Aaron Sorkins Studio 60 on the Sunset Strip. Han spelade en av skådespelarna i det Saturday Night Live-liknande programmet det handlade om. Hans karaktär gjorde ofta imitationer av olika skådespelare och blev sketcher i programmet i programmet.. Meta!

Sist men inte minst: Kunal Nayyar som mer stått på scen än framför en kamera, men ett av hans första tv-jobb var som bombbyggande terrorist på NCIS (nej, inte alls tröttsam stereotypcasting..):

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg