Plugga?

1:23 15 Okt 2013

Pga så himla sysslolös just nu så passade jag på att söka massa kuser till våren och en sen ansökan nu till hösten redan.

Kan inte ens föreställa mig själv som student. Det har alltid varit så stor del av min självbild att jag inte är en sån som pluggar. Menar verkligen inte att det är nåt fel med att göra det så klart – det har bara aldrig varit min grej. Och det märktes extra tydligt när jag gick in under Mina sidor på antagningssidan och tittade igenom mina gymnasiebetyg. Å herre vilken oengagerad elev hörni! Jag tyckte verkligen inte det var kul. Ville bara hålla på med elevkåren, tjafsa med rektorn och bränna mina slutbetyg i en tunna på Brunnsparken (<– sanning, jag gjorde detta). Pluggade dock en termin engelska i Brighton och det var himla fint. Fast det var ju grejen som var fin, vet inte hur mycket läshuvud jag hade då heller egentligen. Tog mest csn-pengarna och omvandlade dem till bakade potatisar och alkohol. Allt detta trots att jag är en av de nyfiknaste människorna jag vet. Älskar ju att lära mig nya saker.

Vet inte alls vart jag vill komma med det här, men jag är nog lite nervös. Tänk om jag skulle komma in? Ska JAG lyckas skriva en himla tenta? JAG?? Alltså jag är så himla osäker på om jag ens skulle bli antagen til något. Är inte direkt den behörigaste av alla behöriga om en säger.

Om den här supermotiverande texten inspirerar er att ta upp studier så är idag sista ansökningsdagen, ni har till midnatt på er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG