Lucköppning: 14 dec

9:28 14 Dec 2013

Snälla snälla snälla någon, säg att det här är en supertydlig referens till nån Eastenders-storyline som jag bara inte förstår för så här kasst får det faktiskt inte vara.

Storyn i sig, att Joss Stone blir lämnad vid altaret och hämnas på killen genom att arkebusera, skicka elstötar och hänga ut honom över kanten på ett hus fattar jag. Men utförandet? Utförandet gör så ont:

 

En kommentar | “Lucköppning: 14 dec”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sonja skriver:

    Jag blir förvirrad av videon. Inte bara av själva handlingen (nog för att den är ganska tydlig: hon är jättearg och hotar honom till döds och avrättar honom mot en tegelvägg tills han säger ja till giftermål) utan nästan mer av kvaliteten. Den verkar inte ha haft helt kass budget med tanke på alla statister och specialeffekter, kostymer etc (fast de kanske hyrde det från butterix?). Men alltså snacka om #nofilter? Det ser ut att ha blivit filmat med en analog kamera inköpt 1999.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG