Inför Girls säsong 3

2:22 11 Jan 2014

På måndag har tredje säsongen av Girls premiär. HBO Nordic bjöd in lite folk i torsdags för att se de två första avsnitten och de var himla lovande. Å ena sidan tyckte jag verkligen om mörkret i andra säsongen, men i de två nya avsnitten känns dialogen rappare och roligare än någonsin. Det finns en scen precis i början av första avsnittet där Adam blir konfronterad framför Hannah av ett ex tillsammans med hennes vapendragare. Den scenen är så LOLig att jag nästan kan kompromissa bort djupet i tvåan för hantverket i riktigt bra text. Dock att jag knappast tror Lena Dunham kommer låta oss behöva välja.

Girlsgänget är naturligtvis i högsta PR-läge nu inför premiären och igår på Television Critics Associations winter press tour hände något enormt tröttsamt. En reporter ställde ännu en gång den snarkiga snarkfrågan om nakenheten i Girls. Men sättet frågan ställs på!!!

Lena Dunhams svar:

Sen hoppade även de exekutiva producenterna Judd Apatow och Jenni Konner in i samtalet. Här är mer info.

Uppdatering:

Kulturbloggen hälsar att man kan se de två första Girlsavsnitten i tredje säsongen på C Mores youtubekanal från och med måndag och fyra veckor framåt. Hej internetframtiden, jag älskar dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla