Now here’s the story from A to Z

12:24 9 Jan 2014

Jag glömde berätta en sak om när jag var i London förra månaden.

Ni vet den här trappan i den här inte jätteokända Spice Girls-videon?

Min kompis Geoff hade några dagar tidigare berättat att trappan finns på ett hotell där hans kompis bott så jag bestämde mig för att jag måste hitta den. Väl utanför det enorma hotellet på King’s Cross blev jag lite nervig, för det var precis den där känslan som är i början av videon. Allt är så tjusigt och alla går omkring med monokel och höghatt (typ).

Jag hade sladdriga tajts och raggsockar i mina Converse och kände mig väldigt liten. Men tänkte äh vad fan jag kör!

Väl innanför dörrarna började jag prata med tjejen som stod vid det där podiet i entrén där Emma kastar upp papper i luften:

Jag berättade att jag kommit HEEEELA vägen från Sverige och att jag är världens största Spice Girls-fan som drömt om att få se stället där Wannabe-videon spelades in och att de betytt så mycket för mig (ja, jag överdrev som ett as – so sue me, jag ville se trappan!). Hon tittade lite förvirrat på mig och sa Eeeh, jag är ny här? Jag vet inte vilken trappa du pratar om. Hon hänvisade mig längre in i foajén till den riktiga receptionen vilket fick mig att undra varför man behöver en falsk reception innan man kommer in till den riktiga. Hur som. Båda receptionisterna var upptagna med riktiga gäster och jag medan jag väntade försökte jag Sherlocka mig fram till vem av dem som skulle känna mest empati för den här gravt störda tjejen som ville se en trappa. Samtidigt blev den där nervositeten starkare. Vad fan gör jag här? Alla har diamanter i håret och rider på guldenhörningar (typ).

Plötsligt kom podietjejen fram till mig och sa: Jag har hittat trappan! Kom!

Jag skuttade efter henne tills hon pekade mig in i den böjda korridoren:

Jag gick så normalt jag kunde men kan inte tänka mig att jag lyckades hålla inne mitt gälla iiiiiih-ljud. Precis där korridoren öppnade sig, vid pelarna stod det en vakt och vaktade (pelarna?).

Jag fattade att det var dags att dra min överengagerade historia för honom också. Medan jag pladdrade på rynkade han pannan som att han inte riktigt hängde med i alla vändor om Sverige och mina vevande armar. Så jag förklarade: And the stairs behind you are the stairs from the Wannabe video, those are the actual stairs!!!!!

Då sprack han upp i ett jättestort leende och sa: I know!!! I loved Spice Girls when I was a kid, my sister had all the CDs.

Så det slutade med att jag till slut fick ställa mig i trappan och känna mig som världens största tönt och världens coolaste på en och samma gång:

(Och just det, om nån av er har vägarna förbi St. Pancras Hotel i London så kan ni ta direkt till vänster när ni kommer in där vid podiet så hamnar ni i korridoren som leder till trappan)

 

6 kommentarer | “Now here’s the story from A to Z”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Lisa skriver:

  Nostalgi!! Hade ett album där jag samlade foton på Spice Girls som man köpte i kuvert. Sen bytte man bilder med varandra. Gud måste leta upp det!!

 2. Emilia skriver:

  åååååhhh, fick nästan tårar i ögonen. spice girls <33

 3. Anna skriver:

  ÄLSKAR DETTA!!!!

 4. Pelle Tamleht skriver:

  Men VEM tog bilden?!

 5. sofia skriver:

  HAHA du är bäst!!! jag vill också!

 6. Soraya Hashim skriver:

  PELLE: En festfotograf som var där för att fota äkta tjusiga människor som var på jobbfest. Jag drog min historia/saga/fabel för henne och hon blev också jätteglad av att fatta att det där var Spice Girls-trappan så hon gick helt in i att fota mig istället :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg