Veronica Mars-filmen är här

9:57 14 Mar 2014

Igår fick jag äntligen äntligen äntligen ÄNT_LI_GEN se Veronica Mars-filmen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asså om vi såg så här glada och peppade ut innan vi ens gått in i salongen skulle ni sett hur vi såg ut efteråt!

Okej, så om själva filmen då:

Om man älskar Veronica Mars-serien, så kommer man att ÄHLSKA filmen. På riktigt! Rob Thomas har ju sagt att den här filmen gjordes för fansen och precis så känns det. Den är smockad med referenser och blinkningar och det var det som var så magiskt med att se den i ett rum fullt av lika geekiga fans. Alla jamade och skrattade och ojade sig tillsammans, som en kör. Som när nån karaktär dök upp och alla gemensamt pep till. Det var så fint!

Men så här, om du ska se den här filmen nu, ta till dig det här rådet – för jag tror verkligen det kan göra upplevelsen bättre: Om du inte har vänner som känner lika starkt för den här serien, se den ensam. Jag tror att man antingen behöver få gå in i det helt och hållet med folk som älskar VM lika mycket (och redan känner till alla karaktärerna för full Nämen där är hen!!!-effekt) eller i alla fall få slippa jobbiga Eeh, det här är lite töntigt-kommentarer från folk som inte fattar grejen. Vi har ju väntat så himla länge på den här stunden, sabba det inte med sällskap som stör upplevelsen.

Vad gäller visningar på bio så verkar det inte ha gått så bra med den i Göteborg på Bio Rio och i Stockholm så låter det som att något är på gång, men inget är spikat än vad jag vet. Om du inte kan hålla dig så kan du se den on the internet från och med idag: Här, här, här och här. Om jag inte fattat det helt fel så kan man ”hyra” den för 9 spänn på det sista stället, eller för en femtilapp på de andra.

Och när ni ändå sitter och jobbfuskar för att läsa detta, passa på att ta några minuter till för att läsa den här texten om LoVe på Tvdags.

Viktigast: Glöm inte att äta marshmallows som filmgodis för full on geekorama!

2 kommentarer | “Veronica Mars-filmen är här”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Liza skriver:

    Ååååh vill också se!!

  2. Åsa skriver:

    Hyrde den via SF Anytime igår kväll! Tokälskade den! Så fantastisk! Älskar Veronica Mars så himla himla mycket! GAH!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg