Ny tid ny strid

1:25 7 Jan 2015

Jag lever!

Kan inte alls förstå hur två veckors ledigt kan flyga förbi så snabbt. Helt omöjligt snabbt gick det. Jag har mest legat ihopkrupen i min säng och kramat om min dator, fullständigt oförmögen att få ur mig ett enda vettigt ord. Känns som att hela den här perioden var en mix av skuld för att jag inte har packat tillräckligt mycket (ska flytta ut om några veckor) och världens oork att göra nåt åt det. Både jul och nyår var superbra och god fortsättning osv. Har sett trehundra dåliga dokumentärer, lyssnat på fem miljarder avsnitt av Risk-podden, hängt med de jag älskar och köpt världens sämsta läppstift för 140 spänn. Tittar på dig Max Factor!

Aja, ny tid ny strid. Nu kör vi!

PS. 1000 modiga frågor-podden som jag är med och programleder (ett program där ungdomar svarar på lite yngre ungdomars frågor om kroppen, relationer, mens, hångel, ligga och massa annat) har blivit utsett av RFSU:s Sexpodden till ett av årets bästa sex! Så gött sätt att börja året!!!!

2 kommentarer | “Ny tid ny strid”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Jo skriver:

    Du är tillbaka! Som jag har saknat att läsa din blogg <3

  2. Soraya Hashim skriver:

    JO: <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3!!!!!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg