Vad gör de nu?

1:21 18 Dec 2015

Snubblade över det här klippet på www. Det är nån webbserie som gitarristen i Moldy Peaches har hittat på som heter :DRYVRS. Skitsamma vad den handlar om mer än att i första avsnittet så dyker Macaulay Culkin upp som Kevin Allister (från Ensam Hemma) igen. Nu vuxen och traumatiserad efter att som barn ha blivit bortglömd och lämnad ensam hemma två jular och jagad av banditer som försöker mörda honom:

Det fick mig att tänka på en antologi som jag var med i för 6 år sedan som heter Vad gör de nu?. Min kompis Alex fick idén om att få folk att skriva om vad som hände karaktärerna i filmer efter att eftertexten gått upp. Vi skulle alla föreställa oss hur de levde i april 2010. Så man kunde inte skriva om någon som dött (i filmen eller med största sannolikhet i verkligheten). Min berättelse var om Forrest Gump Jr, den var kanske inte det bästa jag skrivit, men många andra riktigt bra var med. Sara Bergmark Elfgren skrev om Point Break, Andrea Reuter om Zoolander, Sören Olsson om Jesus och så var det ytterligare 50 personer till som var med. Såg att den fortfarande finns att köpa om nån får feeling.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp