Jag saknar er alla

10:10 4 Jan 2016

I slutet av förra året såg jag en så himla fin bild på instagram, den borrade sig rakt in i hjärtat och värmde upp mig när jag var som tröttast och jävligast. Titta vad fin:

Jag blev smått besatt av den och som vanligt när jag känner så, så måste jag veta allt. Så jag tog reda på vilka som låg bakom och fick ställa några frågor:

Hej Hanna Stenman och Lisa Ewald, hur känner ni varandra?
– Vi lärde känna varandra när Hanna var full på en fest på Bokmässan, Lisa hade inget annat val än att lyssna när hon pratade om hur jobbigt det var att flytta från Stockholm. Sen började vi låna lim och tipex av varandra på Serieskolan och klickade extremt mycket.

Vad är historien bakom den här bilden?
– Vi hittade texten på ett Instagramkonto och tänkte: RELATE! vi borde göra en teckning av det här. Vi översatte den till svenska och ritade lite goa tjejer.

Vilka snälla fulla tjejer minns ni mest från toaletterna?
– De som alltid är redo att låna ut en tampong eller typ kan vakta om låset inte funkar på toan är ju riktigt härliga. Och de som inte är blyga för djupa samtal och spännande möten.

Vad mer kan vi se fram emot från era superhjärnor den närmsta tiden?
– Vi gör en del samarbetsserier ihop, men eftersom vi inte bor i samma stad längre så blir det mer sällan nu. Fast vi kanske klämmer ur oss nåt i mellandagarna?

Om man vill ha tag i en sån här fin affisch, hur gör man då?
– Maila! hanna.stenman@gmail.com

Lisa och Hanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg